Chytré hodinky Huawei Watch 4 (Pro) už můžete koupit. Čekejte slevy, nebo dárky

Chytré hodinky Huawei Watch 4 (Pro) už můžete koupit. Čekejte slevy, nebo dárky
Fotografie: Huawei
  • Na český trh se dostávají dvě varianty Watch 4 Pro a jedna verze Watch 4
  • V oficiálním e-shopu obdržíte sluchátka zdarma
  • Ve vybraných obchodech se můžete těšit na slevu

Před měsícem Huawei představil novou řadu chytrých hodinek Watch 4 a Watch 4 Pro a dnes nadešel den, kdy se novinky dostávají i na český trh. Výše postavená varianta s přídomkem Pro má 1,5" LTPO AMOLED displej se safírovým sklem. Jeho 48mm pouzdro je z titanové slitiny TC4, která je údajně třikrát pevnější než běžný titan. Hodinky mají vlastní LTE skrze eSIM a také GPS. Jejich výdrž 4,5 dne při běžném používání lze prodloužit v úsporném módu až na tři týdny.

Huawei Watch 4 Pro

Levnější model bez přídomku nabídne 46mm tělo z oceli, výdrž 3 dny, respektive dva týdny v úsporném módu. Oba modely mají Always-On, spoustu nových ciferníků a jsou vodotěsné do 5 ATM. Bohatá je i nabídka měření sportovních činností, kterých mají přístroje rozpoznat až 100. Hodinky zvládnou měření srdeční frekvence, saturace, EKG, teploty kůže, arteriální tuhosti, stresu a údajů o zdravotním stavu dýchacích cest.

Budete moci vybírat ze tří verzí. Huawei Watch 4 Pro Elite s titanovým páskem zakoupíte za 14 999 Kč, Watch 4 Pro Classic s koženým páskem za 12 999 Kč a za 9 999 Kč jsou k dostání Watch 4 Sport s černým páskem z fluoroelastomeru. Huawei se od počátku rozhodl prodeje podpořit a vy si budete moci vybrat. Pakliže hodinky koupíte na oficiálních stránkách výrobce, získáte zdarma sluchátka Freebuds 5i. U vybraných prodejců se namísto dárku dočkáte slevy, která se blíží 2 tisícům korunám.

Huawei Watch 4 Pro

Rozměry47,6 × 47,6 × 12,9 mm, 65 g
DisplejAMOLED, 1,5" (466 × 466 px)
Fotoaparát
Procesor
PaměťRAM: 2 GB, úložiště: 32 GBne
Akumulátor? mAh

Huawei Watch 4

Rozměry46,2 × 46,2 × 10,9 mm, 48 g
DisplejOLED, 1,5" (466 × 466 px)
Fotoaparát
Procesor
PaměťRAM: 2 GB, úložiště: 16 GBne
Akumulátor? mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze