Chystaný telefon LG Wing má mít dva displeje. Jeden bude otočný

28
Chystaný telefon LG Wing má mít dva displeje. Jeden bude otočný
Fotografie: etnews.com
  • Horní displej by měl být otočný o 90°
  • Pro účely dvou displejů mají být upraveny různé aplikace
  • Mobilní divize LG se dle generálního ředitele má příští rok vrátit do zisku

Finanční výsledky LG nadále nejsou příliš příznivé, ačkoliv jisté zlepšení lze v zpozorovat. Jihokorejský výrobce však rozhodně nic nevzdává, což naznačil již telefonem LG Velvet. Generální ředitel společnosti LG, Kwon Bong-Seok, přislíbil, že v roce 2021 se mobilní divize vrátí do zisku. Otázkou zůstává, jak toho chce LG docílit. Dle ředitele bychom se měli dočkat nových mobilních produktů s dnes tolik žádaným „wow“ efektem.

Podle etnews.com chystá LG další telefon se dvěma displeji, nicméně nepůjde o řešení ve stylu G8X ThinQ, případně staršího LG V10. Nový telefon, který je prozatím nazýván jako LG Wing, bude zdánlivě vypadat jako běžné zařízení. Vrchní panel, pravděpodobně typu OLED, však bude možné pootočit o 90° a následně se pod ním objeví sekundární obrazovka s poměrem stran 1:1 a úhlopříčkou 4 palce. Horní displej má mít protáhlý poměr stran a úhlopříčku 6,8 palce.

Rozhodně ale nejde o první zařízení tohoto druhu – LG již před desetiletím nabízelo otočný TFT panel, avšak tehdy pod ním byla klasická klávesnice. Dvojice panelů má být nápomocná například při editaci fotografií. V praxi má vše fungovat tak, že náhled fotografie bude na horním displeji, zatímco editační nástroje na spodním.

Pokud jde o výbavu, nemělo by se LG Wing nechat zahanbit. Očekává se nasazení Snapdragonu 765G, případně jeho vylepšené varianty 768G. Tato skutečnost by znamenala, že si telefon poradí i se sítěmi 5G. Na zádech telefonu bude sestava tří fotoaparátů, přičemž ten hlavní nabídne 64 megapixelů. Pakliže by se LG Wing potvrdilo, měli bychom se ho dočkat ve druhé polovině roku 2020. Cenová hladina se předpokládá v přepočtu kolem 24 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
Anonym
Ale proč????

LG teče do bot, jejich telefony a ergo výdělky poslední roky katastrofa, a oni furt musej vymejšlet nějaký p..
Místo toho aby udělali normální rozumnej telefon pro masy, tak vymejšlej hovna, který si koupí pár lidí a prodělaj na tom.
St
Něco takového už tu bylo. Myslím, že o takové experimenty se svého času pokoušela Nokia. A moc se to neujalo. Kdyby raději místo kravin se soustředili na to, aby jejich Velvet měl normální cenu. Protože za ty peníze, které za něj chtějí se jedná o totálně neprodejný telefon.
Carda
No to je zase kravina jen jsem do dočetl do toho protáhlí poměr stran a už mi bylo jasný že to bude 100% kravina :D
.....
LG zabíjí své mobily mizernou podporou. Pokud to nezlepší, tak jejich mobilní divize může taky jednou skončit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze