Nástupce ohebného Samsungu Galaxy Fold má být dvakrát levnější a půjde o véčko

4
Nástupce ohebného Samsungu Galaxy Fold má být dvakrát levnější a půjde o véčko
  • Nový ohebný smartphone od Samsungu by mohl být představen společně s řadou Galaxy S11
  • Designem má být podobný nové Motorole Razr

Podle informací The Korea Herald má být nástupce ohebného Samsungu Galaxy Fold značně levnější, a to primárně díky rozsáhlé změně designu.

Podle zdrojů zmíněného deníku má „Galaxy Fold 2“ spoléhat na design, jenž jsme mohli vidět například u ohebné Motoroly Razr, kterou jsme si naživo vyzkoušeli v Londýně. Výroba menšího, zato však podlouhlého, displeje se pozitivně projeví na výrobních nákladech, což umožní telefon dodávat na trh za značně přívětivější cenu. Nový ohebný smartphone od Samsungu by měl stát přibližně tisíc amerických dolarů, což je zhruba 30 tisíc korun i se zohledněním české daně.

V domácí Jižní Koreji má být dokonce nabízen ještě o něco levněji, a to zhruba za 1 milion jihokorejských wonů, tedy podle aktuálního kurzu za necelých 20 tisíc korun (bez DPH). Smartphone by měl být představen v prvním čtvrtletí příštího roku, pravděpodobně na veletrhu MWC v Barceloně nebo společně se sérií Galaxy S11.

Diskuze ke článku
Václav Šafr
Václav Šafr
Takže se přejde na ohýbání a objeví se znovu rámečky a brady? 😂
Rocco
To se dalo čekat, ještě rok, dva a jsme na nové vlně telefonů. Vem te si, že už není co vymýšlet. Každý telefón co vyjde je podobný konkurenci a maximálně má jiný design foťáku, to je vše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze