Chystaný Huawei Ascend W2 s WP8: nové informace

4

Po menší odmlce opět slyšíme o chystané novince Huawei Ascend W2, vlajkové lodi výrobce s Windows Phone 8. Na jakou výbavu se můžeme těšit?

Huawei už si systém Windows Phone 8 naťuklo s modelem Ascend W1. Ten se však řadí mezi low-endy a je mimochodem nejlevnějším přístrojem s Windows Phone 8 na našem trhu. Pro větší úspěch však výrobce potřebuje lépe vybavený model. Tím by měl být právě Ascend W2, na který již poměrně dlouho čekáme a dle původních odhadů se měl představit již na únorovém veletrhu v Barceloně. Nestalo se tak a několik týdnů po něm nebylo ani vidu, ani slechu. Až do dnešního dne.

Pravděpodobná podoba Huawei Ascend W2

Unikla údajná podoba telefonu a také základní přehled výbavy. Základem bude 4,3palcový IPS displej s HD rozlišením. Samozřejmostí je dvoujádrový procesor Qualcom Snapdragon S4 s taktem 1,5 GHz, nebo 8megapixelový fotoaparát s možností záznamu FullHD videa. Hodit se bude 1 GB RAM nebo baterie se slušnou kapacitou 2000 mAh. Bohužel zatím není známo, jak velká je interní paměť a zda je přítomen slot pro paměťovou kartu.

Prozatím není známé datum představení, ale spekuluje se o ceně, která by údajně měla být 289 dolarů, což je v přepočtu 6000 Kč. Takovouto cenovkou by Huawei řádně zavařilo veškeré konkurenci, především pak HTC 8X, které je výbavou chystané novince nejblíže.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
fero
Velice pěkná cena
MiNo
Je to parada videt, ze se platformy Windows Phone 8 chytaji uz i Cinani, (Huawei, ZTE a spol. ... ). Google mel hemzy o tom ze WP8 nemá budoucnost, leda tak h0vno ... . Google se WP8 boji. Pravda W8 RT byl ulet jak hrom, ale plna verze wIN 8 na tabletech parada, mnohem lepsi nez Shitdroidi tablety+ jestli dobře MS poresi Win Blue pro dektopy tak Android ma zadelano na poradnej pruser. a to je moc a moc dobře.

Microsoft a Apple rulezz !!
bob
WP8 jede!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze