Tajné HTC Ville: unikly nové fotografie ukazující štíhlé dvoujádro

O pečlivě střeženém přístroji HTC Ville jsme psali již ke konci letošního roku. Kromě několika specifikací a renderu však byly detaily dost chudé. Ještě před oficiálním odhalením přístroje na výstavě MWC se však podle všeho někdo neudržel a vypustil na internet živé záběry telefonu na videu a nově také čtveřici fotografií.

Unikly nové fotografie - aktualizováno 6.2.2012

Japonský server Ameblo přinesl nové fotografie očekávaného špičkového telefonu od HTC s kódovým označením Ville. Kromě dřívějších informací, které naleznete níže unikly také aktualizované informace o tloušťce nového telefonu vyšší střední třídy pro rok 2012. Původní zdroje hovořily o tloušťce zhruba 8 milimetrů, ale podle nejnovějších informací bude mít novinka s Androidem 4.0 v pase přesněji 8,9 milimetrů. Stále platí, že představení bychom se měli dočkat už 26.2. v Barceloně.

Nové špionážní fotografie tajného HTC Ville

Původní informace z 31.1.2012

Kromě samotného vzhledu, jenž se drží zarytého celistvého designu výrobce a v zásadě nabízí jen menší designové inovace (jako například horní stříbrná hrana) tu jde především o samotný systém a některé potvrzené specifikace, jenž můžeme vidět díky informační stránce na displeji.

HTC Ville podle všeho opravdu přinese dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz, 1 GB paměti a dotykový qHD displej s úhlopříčkou 4,3 palce. Do vínku dostane i 8 MPx fotoaparát, přední kamerku s VGA rozlišením, nový Bluetooth 4.0 a Wi-Fi a/b/g/n.

TIP! Přečtěte si více o tajemném přístroji HTC Ville.

Tím největším esem v rukávu však má být nová verze operačního systému Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich a inovované uživatelské prostředí HTC Sense 4.0. Detailů o něm je totiž málo a my tak můžeme děkovat alespoň tomuto krátkému videu, jenž představuje základní funkce UI. Vidět tedy můžete nové efekty zamčené obrazovky, lepší animace a přechody a také předělanou informační lištu a systémové widgety. O HTC Sense4.0 si můžete přečíst více v našem dřívějším článku, ve kterém jsme podrobně popsali novinky. Novinek je zkrátka dost, pořádného představení se však dočkáme až na MWC v Barceloně.

Zdroje: slashgear.com, ameblo.jp, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Mellow
HTC ma pekne telefony.. bohuzel to cele pokazi svym hnusnym Sense :-/
Push
otras :(( pritom original ICS vyzera uzasne...
TBC
vytrcil tam aj svoje t.c.,ze by sme mu zavolali,preco to tak seka?
cheatercz
Boží !!! Už aby dorazil k nám,zajímalo by mě jaka je cena.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze