HTC One S vstupuje v pátek do prodeje s Beats Solo sluchátky zdarma

6

Dlouho očekávaná novinka One S jako poslední z řady One vstupuje do prodeje v České republice. Tím slavnostním dnem je pátek. Prvních padesát zákazníků si navíc zdarma odnese značková sluchátka Beats Solo v hodnotě 4500 Kč a také magnetky. Každý zákazník navíc může hrát o dovolenou v hodnotě 50 000 Kč.

HTC One S - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC One S – Pan vyvolený

Prvního června vstoupí v České republice do prodeje po One X druhé nejvybavenější zařízení výrobce HTC - novinka One S. Ta nabídne špičkový 8 Mpx fotoaparát s autofocusem a především světelným objektivem f/2.4. Oříškem pro něj nebude ani pořizování videí ve Full HD rozlišení. Tělo novinky je tvořeno polykarbonátovými kryty. Silná střeva nabídnou dvoujádrový procesor S4 Snapdragon taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, kterému sekunduje 1 GB RAM paměti. Paměťové prostory disponují kapacitou 16 GB, slot na paměťové karty bohužel chybí. Do prodeje novinka vstoupí s předinstalovanou verzí Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

HTC One S - živé fotografie

Zákazníci si nové HTC One S budou moct zakoupit na značkové prodejně za cenu 13 499 Kč s daní. Prvních 50 zákazníků k telefonu navíc obdrží značkové kvalitní sluchátka Monster Beats Solo v hodnotě 4 500 Kč. Aby toho nebylo málo, získají zákazníci od společnosti HTC jako poděkování kredit do služby StickyGram.com, která umožňuje výrobu magnetek ze série vlastních fotografií. Zakoupením telefonu se všichni zákazníci zároveň zúčastní slosování o letní dovolenou v hodnotě 50 000 Kč. Stačí, aby zaslali do 15. 6. tématickou fotografii ze svého HTC One S na určenou adresu. Porota složená ze zástupců společnosti HTC pak nejoriginálnější, nejvtipnější a nejzajímavější fotografii ocení cestovním zájezdem dle vlastního výběru.

Jak se vám líbí akce, kterou připravilo HTC k zahájení prodeje novinky One S? Byli byste raději, pokud by se novinka prodávala s 50% slevou, jako tomu bylo u HTC Evo 3D nebo Desire HD? Chystáte se nové One S zakoupit? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

TZ: HTC
Diskuze ke článku
Šimonp
Pěkná akcička,na sluchátka mám zálusk:)
Ladislav
Tak one S je slušně nadupanej telefon.. jen mě trochu odrazuje to jak ostatní píší o materiálu, ze kterého je telefon vyroben.. Prý se loupe a to i při velmi něžném zacházení.. Nevíte co je na tom pravda? popř jak to společnost HTC vyřešila.? Děkuji
PCKarlos
Zase akce, která je spíš určena pro obyvatele Prahy :-( Raději bych místo sluchátek zadara, uvítal spíš slevu na mobil, jako tomu již bylo. Ale zas je chválihodné od HTC, že se snaží.
Osobně by mě také zajímalo, jak HTC vyřešilo/nevyřešilo odlupování barvy na černé variantě ?!
Lop
Dobrý den,
narazil jsem na informaci, že u HTC ONE S, má místo původního procesoru Snapdragon S4 1,5 GHz starší (byť papírově rychlejší) S3 1,7 GHz. Je možné potvrdit přesný typ a frekvenci procesoru? Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze