Cenově výhodné předplatné Microsoft 365 chce oslovit jednotlivce i rodiny

8
Cenově výhodné předplatné Microsoft 365 chce oslovit jednotlivce i rodiny
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Rodinné předplatné bude moci využívat až šest osob
  • Součástí předplatného bude rovněž nová aplikace Microsoft Family Safety

Microsoft představil vylepšené předplatné kancelářské sady Office 365 s označením Microsoft 365. Balíček aplikací má přitom (po vzoru služeb jako Spotify) nabídnout cenově výhodné předplatné nejen pro jednotlivce, ale i pro celé rodiny.

Nové předplatné pro jednotlivce a domácnosti/rodinné příslušníky bude dostupné od 21. dubna. Uživatelé získají přístup k nejaktuálnější verzi programů kancelářské sady Office i úložiště na OneDrive. Cena by měla činit 7 amerických dolarů u předplatného pro jednotlivce (tedy zhruba 175 korun). V případě rodinného předplatného zájemci zaplatí 10 dolarů za měsíc (přibližně 250 korun). Za tuto cenu získá přístup ke všem službám až šest rodinných příslušníků.

Klasickou nabídku doplní také nová aplikace s názvem Microsoft Family Safety, díky které mohou členové rodiny sdílet svou polohu nebo automatizovaně odesílat notifikace při opuštění domácnosti, školy a jiných lokalit. Součástí předplatného Micrososft 365 je také aplikace Microsoft Teams, pomocí které lze chatovat, uskutečňovat videohovory, sdílet to-do listy, fotografie nebo další multimediální obsah.

Pokud jste již předplatiteli Office 365, mělo by se vaše předplatné automaticky proměnit na balíček Microsoft 365. Oficiální ceny pro Českou republiku v současnosti zatím neznáme. Dá se však předpokládat, že se nebudou příliš lišit od cen amerických.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
To je celkom fajn Akurát napríklad ja. čo doma potrebujem využiť word, expcel možno 2 x za rok tak je to veľa.
Keby dali napr. Ak používate do 24 hodín je to free potom už sa platí tak to by bolo pre mňa ideálne.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
A bude tech 6 mit 1TB onedrive?
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Hele, tak na to koukam ..... vzdyt to je standardni nabidka (products . office . com/en-us/compare-all-microsoft-office-products) ...... za 99 rocne, 8.25 USD mesicne, cili levneji ..... tak ja teda nevim, co to, co je v tom dnesnim clanku ma mit navic? Proc tu proboha nejdou vlozit odkazy?
Leoš
Takže dnes je cena pro domácnosti 189 Kč měsíčně a akce bude za 175 Kč měsíčně? To musím koupit tři!!! :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze