Čekáte na Apple Watch? Nejspíše budete muset vydržet do jara

12

Chytré hodinky od Applu budí rozruch už od svého uvedení. Není to jenom kvůli jejich výbavě, vzhledu nebo prostředí, ale také vzhledem k faktu, že nestihnou letošní vánoční sezónu. Dřívější předpoklady, které ale odkazovaly na leden, se pomalu rozplývají. Podle uniklého dokumentu budou muset zájemci čekat ještě déle.

Původní slíbený termín zněl „early 2015“, což vyvolávalo dojem, že se bude jednat o leden, maximálně o únor. Z firmy však nyní unikl oběžník, ve kterém viceprezident Applu pro prodej Angel Ahrendts mluví o plánech pro nejbližší budoucnost. Zmiňuje se zde, že bude potřeba se soustředit na svátky (myšleno Vánoce), pak čínský Nový rok a pak na jaře přijdou hodinky.

Apple Watch  na jaře.
Pokud se Apple nechystá uvést ještě nějaké další hodinky, tak se ty ohlášené objeví nejdříve v březnu. Je to stále ještě „early 2015“?
Apple Watch. Potýká se firma při jejich vývoji s nějakými většími problémy?

Pohledem do kalendáře zjistíme, že Číňané začnou psát nový letopočet 19. února. Jaro může začínat buďto 1. března (myslíme-li kalendářní jaro), anebo až 21. března (pokud mluvíme o astronomickém jaru). Tak jako tak to vypadá, že nějaké brzké uvedení není radno očekávat.

O chytrých hodinkách Apple Watch jsme dále napsali:

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Tak určitě, když hlavní Appleguru zavelí, že srpen je počátek roku, tak se z davu ozve: "Bééé, bééé, díky ti vůdče za nový kalendář, jak revoluční!"
Apple w.. co?
Už teď jsou na trhu smartwatch, které jsou technologicky 1 až 2 roky před Apple watch.. Na jaře 2015 je budou kupovat muzea.. :-) To se Applu opravdu nepovedlo.
Dominik
K čemu jsou takový debiloviny dobrý??! Nechápu že furt vymýšlí takové zmaty.Není nad klasické poctivé hodinky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze