Koncept: jak by vypadaly hodinky Apple Watch s kulatým displejem?

8

Na internetu dr pohybuje spousta chytrých hlav, které si občas rády užijí kreativní volnosti. Poslední „obětí“ grafiků se staly hodinky Apple Watch, které přetvořil uživatel Alcion do kulaté podoby. Možná je to trochu s předstihem, ale dá se očekávat, že podobně by mohly vypadat Apple Watch druhé generace, protože tento design působí skutečně zajímavě.

To, že hranaté chytré hodinky nevypadají vůbec jako hodinky, asi každý ví. Ostatně nás o tom přesvědčila sama Motorola po tom, co předvedla své Moto 360, které vzaly vítr z plachet ostatním výrobcům, kteří do té doby dělali chytré hodinky s hranatým displejem. Kruhový displej je jednoduše hezčí a Moto 360 jsou pojem.

TIP: Přivítejte Apple Watch: jsou kovové, měří tep a spojíte je s iPhonem

Koncept kulatých Apple Watch od uživatele Alcion

Apple však pro své hodinky zvolil displej hranatý. Jak by asi vypadaly, kdyby měly displej kulatý, se můžete přesvědčit sami. Uživatel Alcion si dal tu práci a vytvořil 3D koncept kulatých Apple Watch, na kterých kulaté prostředí vypadá mnohem přirozeněji, než na hranatém displeji. Inspiruje se Apple tímto konceptem a zvolí pro své další hodinky kulatý osud? To se možná dozvíme příští rok.

Zdroje: facebook.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Irbe
Já chci článek, kde budou Apple hodinky s trojúhleníkovým tvarem :-D
kolečko od salamu
No ještě že apple watch vypadaji tak jak vypadaji tohle je ještě horši než apple original hrůza tohle.
Jarda74
Kulaty tvar je naprosto neprakticky. Krasne to dokazuje moto360. Sice to vypada nejlip jako hodinky,ale v ostatnich funkcich je ten orezany obraz divny. Je treba si zvyknout na to,ze se tomu sice rika hodinky,ale bude se to pouzivat spise jako bezny displej. Predstavte si TV jako kulate zrcadlo s orezanym obrazem,to by asi byla hruza.
Andreas Deutscher
Andreas Deutscher
Stejný shit jako před tím, změna tvaru to nezachránila.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze