Apple Watch prý mají slabší baterii a budou částečně voděodolné

13

Apple sice představil své první chytré hodinky s názvem Watch, avšak mnoho informací prozatím neprozradil. Může za to také jejich vzdálené zahájení prodeje plánované až na příští rok. První střípky mozaiky se však postupně objevují.

Tajemstvím opředené hodinky od Applu se již dočkaly oficiální premiéry. Na té jsme se mimo odhalení designu a funkcí však mnohého nedočkali. Apple totiž uvedl, že se do prodeje dostanou až začátkem roku 2015. Novináři, kteří si měli možnost Watch již vyzkoušet však přicházejí s v tuto chvíli cennými informacemi. Ta první se týká například baterie. Údajně je vcelku slabá a Watch vyžadují nabíjení každý den. Apple nicméně pracuje na zlepšení, než hodinky dorazí do prodeje.

TIP! Přivítejte Apple Watch: jsou kovové, měří tep a spojíte je s iPhonem

Apple Watch

Druhá nová informace se týká odolnosti. S hodinkami je uživatel prakticky všude, na rozdíl od telefonu. Apple při představení žádnou zvýšenou odolnost neuvedl, nicméně by prý Watch měly odolat potu a také dešti. Sprchování či snad koupel by ale již nemusely přežít, což je škoda.

Zdroje: arstechnica.com

Diskuze ke článku
Jiří Jícha
Jiří Jícha
[sarcasm] Zvětšit výdrž hodinek na víc jak jeden den si Apple netroufl, neboť ví, že jsou na ni uživatelé iPhonů již zvyklí, tím pádem jim nechtěl brát další tradiční a výjimečnou Apple feature. Přeci jen už samotné zvětšení úhlopříčky displeje s nimi v tomto ohledu zamávalo, takže další takto odvážný a revoluční krok by najednou asi neudýchali. [/sarcasm]
Lukáš M.
Great joke, dude!
Petr
Každej den sundávat hodinky z ruky a nabíjet je, tak to už je totální vtip. Gimmick pro nerdy a rádoby elitu vládne světu !!!
kubik6
Při představení říkali, že se hodinky budou nabíjet přes noc a také nezmiňovali monitorování spánku. Takže potvrdili jednodenní výdrž.
Mě by třeba zajímal displej. Nezmínili jeho rozlišení a ani použitou technologii. Po celou dobu ukazovali jen rendery, na kterých měl displej dokonalou černou a perfektní obraz. V reálu tedy očekávám podstatně horší displej a celkový dojem.
Také by mě zajímalo jak člověk zjistí úroveň baterie. To při představení také neukazovali (možná záměrně, aby nebylo vidět jak rychle baterie mizí).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze