Budík z Kickstarteru nabije telefon a diskrétně vzbudí vibracemi

GadgetMix
Budík z Kickstarteru nabije telefon a diskrétně vzbudí vibracemi
  • C2 Clock nabízí rozměrný displej s automatickou úpravou jasu a buzení vibracemi
  • Přední USB porty slouží k nabíjení, synchronizaci času a přenosu hudby do reproduktoru
  • Pouhých 4,8 mm tenké pouzdro Thincase obsahuje akumulátor s kapacitou 3 000 mAh
  • Vrací do iPhonu 3,5mm jack a poslouží i jako stojánek

Budík nemusí pouze budit

Každý budík má dvě hlavní funkce – ukazovat kolik je hodin a v zadaný čas vás probudit. Mohlo by se zdát, že víc od budíku nepotřebujete. Zajímavý budík C2 Clock, který disponuje 3,2palcovým displejem s několika úrovněmi jasu, které se nastavují podle okolních světelných podmínek, však dokáže něco navíc, co vás přesvědčí o opaku.

Kromě klasického buzení hlasitým zvukem má i jednu specialitu, kterou ocení všichni, kteří chtějí probudit diskrétně, aby nevzbudili svého spolunocležníka, potřebují ráno pošťouchnout, aby opustili postel, nebo jsou neslyšící. Bezdrátový vibrační kotouč Wireless Bed Shaker, který jednoduše umístíte pod polštář nebo prostěradlo, vás probudí jemnými, ale diskrétními vibracemi.

C2 Clock

Neméně praktické jsou i další funkce. Na přední straně budíku je dvojice USB portů, které však neslouží pouze pro nabíjení vašeho zařízení, ale skrz ně se synchronizuje čas budíku s časem v telefonu a přenáší zvuk do zabudovaného reproduktoru.

C2 Clock

Pokud se potřebujete v noci někam dostat a nechcete kvůli tomu rozsvěcet velké světlo, tak pro změnu oceníte zabudované měkké noční osvětlení v zadní části. Poskytuje dostatek světla, abyste se zorientovali v prostoru, ale zároveň nevzbudí ostatní. K zapnutí a vypnutí světla přitom stačí jemně mávnout nad horním tlačítkem budíku.

C2 Clock

V rámci speciální Kickstarter nabídky můžete mít jeden budík C2 Clock s jedním Wireless Bed Shakerem už za 54 dolarů (1 360 Kč) a proti maloobchodní ceně ušetříte 30 procent. Na výběr je přitom černá a bílá barva. Odhadované datum dodání je v září 2017.

  • Odkaz: www.kickstarter.com
  • Do kdy: 22. 6. 2017
  • Požadovaná částka: 10 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 16 860 dolarů (27. 4. 2017 15:00)

Tenké pouzdro s pořádnou dávkou energie

Nejrůznějších pouzder pro mobilní telefony jsme již měli v našem seriálu celou řadu. Tentokrát jsme sáhli na Indiegogo po pouzdru Thincase, které je určeno pro iPhone 6, 6 Plus a vyšší. Jak již napovídá jeho název, má být skutečně tenké a podle výrobce se má dokonce jednat o nejtenčí All-In-One bateriové pouzdro pro iPhone na světě.

Přestože pouzdro přidává telefonu na tloušťku pouhých 4,8 milimetru, je zároveň velice robustní a ochrání ho před vnějšími nárazy. Kromě samotné ochrany je pak jeho největší předností integrovaný akumulátor s kapacitou 3 000 mAh, což odpovídá více než 14 hodinám hraní her, sledování filmů a telefonování a více než 40 hodinám poslechu hudby.

Thincase

Dobíjení akumulátoru a iPhonu pak probíhá běžným kabelem s Lightning konektorem. Samotné nabití Thincase trvá přibližně 1 hodinu 45 minut, zatímco plné nabití Thincase a iPhonu současně asi 3,5 hodiny.

Thincase

Kromě další dávky energie však pouzdro vrací do iPhonu i samostatný 3,5mm jack pro připojení sluchátek, o který v rámci úspory místa přišel. Další neméně praktickou funkcí je pak i šikovný stojánek, kdy se jednoduchým pohybem vyklopí celý rám pouzdra.

Thincase

Jeden Thincase můžete mít na Indiegogo už za 59 dolarů (1 480 Kč), což představuje úsporu proti doporučené maloobchodní ceně 52 procent. Doprava po celém světě je pak navíc zdarma. Odhadované datum dodání je v červnu 2017. Už nyní však má Thincase jistotu realizace. Tři týdny před koncem kampaně má na svém kontě více než pětinásobek požadované částky.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 19. 5. 2017
  • Požadovaná částka: 10 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 54 473 dolarů (28. 4. 2017 13:00)

Zdroje: kickstarter.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze