Blíží se Motorola Moto G62. Oslňovat by měla špičkovým displejem

9
Blíží se Motorola Moto G62. Oslňovat by měla špičkovým displejem
Fotografie: Motorola
  • Výbava bude stát na procesoru Snapdragon 480+
  • Potěší 6,5" Super AMOLED displej se 120 Hz
  • Na zadní straně bude trojice fotoaparátů

Motorola brzy vypustí další přírůstek do střední třídy v podobě Moto G62, o které informuje winfuture.de. Hlavním lákadlem novinky by měla být nejen podpora 5G, ale také kvalitní displej. Spekuluje se o Super AMOLED panelu s 6,5" úhlopříčkou, Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Oproti tomu pod kapotou bude spíše průměrný procesor Snapdragon 480+, který se spojí s jen 4GB RAM. Pro vaše data bude vyčleněno 128 GB interní paměti.

Motorola Moto G62

Na zádech telefonu najdeme tři fotoaparáty. Hlavní 50megapixelový snímač doplní 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 2megapixelová makro kamerka. Zapomenout budete muset na podporu 4K videí, neboť je zmíněný procesor nepodporuje. Na čelní straně bude připraven 16megapixelový fotoaparát nejen pro selfies. Baterie telefonu poskytne kapacitu 5 000 mAh a prozatím blíže nespecifikované rychlé nabíjení.

Cena chystané Motoroly Moto G62 by se měla pohybovat pod hranicí 300 eur, lze tak odhadovat, že v případě českého trhu půjde o částku nepřesahující 7 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Tak jestli ten display bude stejne spickovej jako ten hw, tak potes koste.
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Snapdragon 480+ uhh..
To už je skoro jak ty nové Nokie G ...
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
No žádná sláva na tu cenu dost slabé..
Pc Wifi
Pc Wifi
HW za prt ale oslnovat ma displayem... to bude asi to jedine cim oslni, jinak humus by Nokia... mel sem za to ze ta na to ma pomalu patent plodit braky, evidentne prodano i motorole :o)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze