BLESKmobil rozdává kredit 150 Kč novým zákazníkům

2

Největší český virtuální operátor BLESKmobil rozdává bonusový kredit v hodnotě 150 Kč pro všechny nové zákazníky. Získání kreditu zdarma je velmi jednoduché, stejně jako v případě všech služeb a benefitů BLESKmobilu. Kupón pro aktivaci bonusového kreditu naleznou čtenáři 3. prosince v novinách BLESK.

V úterý 3. 12. 2013 vyjde na každé titulní straně deníku BLESK kupón s unikátním kódem, který opravňuje majitele nových SIM karet zakoupených a aktivovaných od 3. 12. 2013 do 6. 1. 2014 k získání bonusového kreditu 150 Kč. Bonusový kredit bude zákazníkům připsán na základě sms zaslané dle návodu na kupónu či postupu na stránkách www.bleskmobil.cz.

Čtěte také: S BLESKmobilem můžete volat na jedno číslo za 1 Kč

Zákazníci si také mohou aktivovat další benefit virtuálního operátora, kterým je výhodné volání za 1 Kč/min na 1 libovolné mobilní číslo vedené u českých poskytovatelů. Aktivace této služby je zdarma a vybrané číslo je možné změnit každý měsíc. Více informací o akcích BLESKmobilu naleznete na stránkách deníku Blesk nebo na internetových portálech www.blesk.cz a www.bleskmobil.cz.

Zdroj: TZ BLESKmobil

Diskuze ke článku
Petr
Net zrovna nepotřebuji na jenom z čísel a tak už jim to nepomůže dobere se kredit a pak směr odorik.
pro Peťana Drbana
A koho to zajímá, že nějakej Péťa půjde k Odoriku? Běž si radši zašukat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze