S BLESKmobilem můžete volat na jedno číslo za 1 Kč

10

Největší virtuální operátor BLESKmobil slaví, ale dárky dostanou jeho zákazníci. Každý uživatel služeb BLESKmobilu si může vybrat jedno mobilní telefonní číslo, na které bude v rámci ČR volat za 1Kč/1min do všech sítí. Aktivace této služby je zdarma a vybrané číslo je možné změnit každý měsíc.

BLESKmobil oslavil 7. listopadu své první narozeniny a jako poděkování všem stávajícím i budoucím zákazníkům nabídne akci „Volání na jedno“ po dobu jednoho roku.

„Když jsme v listopadu loňského roku spouštěli jako první tuzemský virtuální mobilní operátor své služby, očekávali jsme, že díky naší revoluční nabídce nízkých cen k nám budou zákazníci přicházet s velkými nadějemi. Jsem rád, že se nám podařilo jejich očekávání splnit, a proto jsme se rozhodli nabídnout další benefit v podobě supervýhodného volání za 1Kč/1min.“ říká Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Aktivace služby je velmi jednoduchá, stejně jako v případě všech nabízených služeb BLESKmobilu. Službu si stačí aktivovat podle návodu na www.bleskmobil.cz/1 a v období od 7. 11. 2013 do 7. 11. 2014 mohou zákazníci využívat tuto výhodu.

Zdroj: TZ BLESKmobil

Diskuze ke článku
Karel1
Tento foor je fakt dobrej !!!
lukas
bomba...blesk nejlepsi...u konkurencnich predplacenek volate dvakrat draz
lukas
ano s mobil.cz mate pravdu...kazdy ma neco do sebe.mobil.cz internet zdarma pri dobijeni 200 mesicne a blesk volani za 1kc na jedno cislo...proto to vyresim tak ze misto dvou blesku si dam jeden blesk a jeden mobil.cz:-)
Ach
Internet u Mobil.cz máš zadarmiko pořád, jde jen o rychlost. Když dobiješ 200 Kč, máš 200 Mb, ty když protočíš dříve jak za měsíc, tak ti sníží rychlost. Když uběhne měsíc a tobě budou ještě nějaké Mb zbývat, tak ti propadnou a budeš mít pomalý internet akorát. Já provolám měsíčně tak 80 Kč, takže měsíc mám internet rychlý a měsíc pomalý a pak teprve znova dobíjím :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze