BlackBerry Torch 2: nové fotografie povedeného vysouváku

1

Pokud se alespoň trochu orientujete v mobilním světě, jistě vám neunikl velice vydařený smartphone od společnosti BlackBerry s výsuvnou konstrukcí. Jeho následovník jménem BlackBerry Torch 2 se nám nyní ukazuje na zcela nových snímcích, a to včetně jeho nového OS7.

BlackBerry Torch 9800 - velice úspěšný model kanadského výrobce RIM

TIP! Přečtěte si naší recenzi Recenze BlackBerry Torch 9800: recenze kanadské dokonalosti

Nový model BlackBerry Torch 2, který má číselné označení 9810, se designově prakticky neliší od jeho předchůdce. Opět tedy nabídne výsuvnou konstrukci, kde se na jedné polovině nachází prostorný dotykový displej a na té druhé pak plnohodnotná klávesnice. Pod displejem je klasická čtveřice ovládacích kláves v čele s optickým trackpadem. Nikdo vás tudíž nenutí používat dotykový displej, když nechcete.


Výbava nového Torch 2 je opravdu posun vpřed. I když se nedá říčt, že by jakékoliv BlackBerry trpělo nedostatkem výkonu i když v něm tepe pouze 628 MHz srdce, nový procesor o taktu 1,2 GHz určitě potěší. Svou roli bude hrát především v náročných grafických aplikacích, kde mu bude zdatně pomáhat i samostatný grafický procesor. Vnitřní paměť se také zvětšila, a to na 8 GB s možností rozšíření o paměťové karty microSD. Operační paměť má kapacitu 768 MB. Celý stroj by měla napájet baterie s kapacitou 1300 mAh. To vše je zabaleno do těla tlustého 14,6 milimetrů.


Telefon sice ještě nebyl představen, ale jeho představení je očekáváno doslova každým dnem. Informace kolem nových modelů BlackBerry totiž unikají čím dál častěji a ve větším množství. Představení modelu Torch 2, stejně jako například modelu Curve 9350 a 9370, je tedy na spadnutí.

Zdroje: technobuffalo.com