BlackBerry Torch 2 9810: živé foto a kompletní specifikace

V posledních dnech uniká opravdu velké množství detailů ohledně nových modelů BlackBerry. Dnes se jedná vůbec o první živé fotografie nového modelu BlackBerry Torch 2 9810 a zároveň také tabulky s kompletními specifikacemi této očekávané novinky.

První snímky se objevily na serveru BoyGeniusReport

Jak si můžete z fotografií všimnout, design se striktně drží zavedeného směru, který určil první Torch 9800. Opět se tedy setkáme s výsuvnou qwerty klávesnicí a s dotykovým displejem který ji skrývá. V novém portfoliu jsou tak zastoupeny téměř všechny typy konstrukcí s dotykovým displejem – čistě dotykový Touch, dotykový s klávesnicí pod displejem Bold Touch a dotykový s výsuvnou klávesnicí Torch 2. Bohužel se neví, zda RIM chystá také model s výsuvnou klávesnicí z boku, ale nejspíše zatím ne.

Další snímky unikly hned druhý den a jsou o poznání kvalitnější

Technické specifikace pak odhalují detaily, o kterých se zatím jen spekulovalo. V novém BlackBerry Torch 2 9810 tak nalezneme 1,2GHz procesor, sekundovat mu bude 768 MB paměti RAM a hodnota vnitřní paměti je rovných 8 GB. Displej si zachoval úhlopříčku 3,2 palce, rozlišení je však téměř dvojnásobné, tedy VGA (640×480 pixelů). Dále u něj nalezneme 5Mpx fotoaparát se schopností natáčet HD 720p video a samozřejmě nový operační systém BlackBerry 6.1.

Uniklé specifikace potvrdily prvotní předpoklady

Na závěr jedna důležitá poznámka. Množí se totiž dotazy typu: “Kde můžu koupit BlackBerry Touch/Bold Touch/Torch 2″ a nebo lidé volají do obchodů a ptají se, zda si ho již mohou objednat, případně kdy bude v nabídce. Zatím nebyl ani jeden z nových modelů oficiálně představen a tudíž není ani k dostání. Předpokládané datum představení je 3. – 5. května 2011, kdy se na Floridě bude konat akce BlackBerry World. Ovšem uvedení na trh bude trvat dalších několik týdnů, možná i měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze