Belkin představil stylový MagSafe nabíjecí stojánek 2v1

3
Belkin představil stylový MagSafe nabíjecí stojánek 2v1
Fotografie: Belkin
  • Kromě iPhonu můžete nabíjet například AirPods
  • Cena stojánku činí 100 dolarů, tedy zhruba 2,5 tisíce korun

Pokud vlastníte některý z iPhonů 12, ale staronová technologie bezdrátového nabíjení MagSafe ve vás nevyvolala pocit, že byste měli zainvestovat do oficiální MagSafe nabíječky v hodnotě 1 190 Kč (k níž je potřeba dokoupit napájecí adaptér), možná vás zaujme novinka od společnosti Belkin.

BoostCharge Pro MagSafe 2-in-1 Wireless Charger

Ta představila v rámci veletrhu CES 2021 nabíjecí stojánek BoostCharge Pro MagSafe 2-in-1 Wireless Charger, který dokáže najednou nabíjet dvě zařízení (iPhone a například sluchátka AirPods), vypadá stylově a stojí 100 amerických dolarů, tedy zhruba 2,5 tisíce korun i s daní.

Stojánek je navíc vyřešen poměrně prakticky – zatímco iPhone je pěkně nakloněný, takže na něj vidíte při práci u stolu, nabíjení sluchátek, případně jiného zařízení s podporou standardu Qi, indikuje decentní LED. Stojánek bude dostupný ve dvou barevných variantách, s bílým a černým podstavcem.

Diskuze ke článku
Alin Lasicka
Alin Lasicka
Redakce, podle CBS má zítra Apple učinit obrovské oznámení, větší, než představení jakéhokoliv produktu. Dávam vám sem tuhle informaci, ať můžete být první, kdo u nás o tom informuje. Pravděpodobně půjde o spolupráci s hyundai či jinou automobilkou nebo distribuci vakcín (dvě z hlavních variant). Po přečtení můžete komentář smazat.
Michal Linhart
Michal Linhart
Znamená to tedy, že stojánek bude umět nabíjet i dva iPhone 12 najednou?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze