Apple Watch se za rok 2019 prodalo více než všech švýcarských hodinek dohromady

7
Apple Watch se za rok 2019 prodalo více než všech švýcarských hodinek dohromady
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Apple Watch se v roce 2019 prodalo o 10 milionů více než všech švýcarských hodinek dohromady
  • Meziročně došlo k navýšení prodejů Apple Watch o 36 %

Blíží se konec klasických hodinek? Soudě dle úspěchu hodinek chytrých by se dalo usuzovat, že k tomu pomalu, ale jistě dojde. Apple Watch, které jsou jasnou jedničkou na trhu, se totiž těší u zákazníků neskutečné oblibě a toto tvrzení podporují i nejnovější údaje Strategy Analytics, podle jejichž statistik se v roce 2019 vyexpedovalo úctyhodných 31 milionů kusů.

Pro srovnání: standardních hodinek švýcarské výroby (podle Strategy Analytics byly brány v potaz všechny švýcarské značky) se prodalo „pouze“ 21 milionů kusů. Apple Watch se rovněž těší značnému meziročnímu růstu, a to konkrétně o 36 % z 22,5 milionů na 30,7 milionů vyexpedovaných kusů.

Diskuze ke článku
Petr
Jenže moje hodinky budou vypat stejně i za 10 let a nebudu je muset každý den nabíjet a za těch 10 let budou mít stejnou hodnotu neli vyssi
Lukáš
Apple ovečky, rychle spěchejte koupit ten šišatý krám s jednodenní výdrž,í který zachrání jednoho člověka z milionu a zbytek okrade!!!
Joe Black
Joe Black
Papírových kapesníků se také prodalo více než kvalitních látkových :D Asi tak stejně inteligentní srovnání jak Apple Watch a kvalitní hodinky.
Emma
w­ww.G­e­t­Me­et­s­.­c­om - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze