Apple TV+: mocný tah na branku na poli streamovacích služeb

15
Apple TV+: mocný tah na branku na poli streamovacích služeb
Fotografie: Apple
  • Apple rozjíždí výrobu vlastního obsahu
  • Bude mu pomáhat dlouhý seznam celebrit
  • Na podzim ve stovce zemí, cena neznámá

Manažerům Netflixu a dalších streamovacích služeb musí být nyní pořádně úzko, pokud ovšem nevěděli o celé situaci v předstihu. Apple s velkou parádou představil svoji platformu, kde nabídne své vlastní filmy a seriály.

Mohlo by se zdát, že je to na dnešním přesyceném trhu jen další jméno do party, ale množství celebrit, které se vystřídaly na pódiu nebo na plátně nikoho nenechá na pochybách, že to Apple myslí smrtelně vážně. Za všechny jmenujme například Stevena Spielberga, J.J. Abramse, M. Night Shyamalana, Octavii Spencer a Reese Witherspoon, Damiena Chazelle, Rona Howard anebo Steva Carella. Za dnešní honoráře by se dalo natočit několik celovečerních filmů, a to jsme jen u představení.

Široká plejáda herců a tvůrců zde představila své projekty, které pro službu připravují. Dočkáme se tak čistokrevného sci-fi, pořadů pro děti, talkshow anebo seriálů o imigrantech nebo hudebnících.

Apple TV+
Seznam tvůrců a herců je skutečně dlouhý.

To všechno už na podzim a pravděpodobně ve 4K kvalitě, videa si navíc budete moci stáhnout pro off-line sledování. Služba bude dostupná ve stovce zemí, avšak i zde si Apple nechal cenu pro sebe.

Diskuze ke článku
Bukkake Sun
Bude to na ulozto?
Grom51
Apple fun kecy redaktorů.. Netflix může být úplně v klidu :)
Mio
V danom segmente je konkurencia len a len vítaná. Snáď sa dočkáme aj v našich končinách
Ing. Anton
apple len potvrdil poziciu jednotky na trhu. co sa tyka hw tak tam sa uz ani nema kam posunut. logicky rozvija svoje sluzby a porfolio. nerobi to stochasticky ako napr google, ale deterministicky s prvkami prisposobenia sa aktualnej situacii ad hoc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze