Nová verze AirPods sluchátek nabídne Bluetooth 5.0 a ještě kvalitnější zvuk

2× aktualizováno
Nová verze AirPods sluchátek nabídne Bluetooth 5.0 a ještě kvalitnější zvuk
  • Nová sluchátka AirPods se objevují na seznamu sdružení Bluetooth SIG a potvrzena je rovněž přítomnost Bluetooth ve verzi 5.0
  • AirPods 2 by mohla mít delší výdrž, bezdrátové nabíjení a aktivní potlačení okolního hluku

Aktualizováno 7. 11. 2018

Asi všem bylo jasné, že dříve nebo později Apple naváže na prodejní úspěchy bezdrátových sluchátek AirPods. Podle posledních informací bychom se měli oznámení dočkat už doopravdy brzy.

Apple AirPod 2
Zdroj: mysmartprice.com

Podle informací ze sdružení Bluetooth SIG (Special Interest Group) si Apple zaregistroval novou verzi AirPods pod označeními A2031 a A2032. Původní verze měla označení A 1722 (levé sluchátko) a A1523 (pravé sluchátko). Dále se v záznamu uvádí, že nová sluchátka budou disponovat Bluetooth ve verzi 5.0. Počítá se rovněž se zvýšenou kvalitou zvukového podání, která byla i u první generace na velmi vysoké úrovni.

Aktualizováno 5. 9. 2018

Kromě očekávaného představení nových iPhonů, iPadů a Apple Watch bychom v souvislosti s ohlášenou keynote neměli zapomínat ani na populární sluchátka AirPods. Podle analytiků z Barclays by mělo 12. září dojít přinejmenším k oznámení vylepšení stávající verze a ohlášení AirPods 2 můžeme očekávat nejpozději začátkem příštího roku.

Jednou z vítaných novinek by měla být také u dražších sluchátek již celkem běžná funkce potlačení okolního hluku. K lepší výdrži by zase dopomohlo osazení čipem W2, který je využit u Apple Watch Series 3. Spotřebu energie u Bluetooth či Wi-Fi by měl snížit až na polovinu.

Původní informace ze 27. 2. 2018

Současná generace chytrých sluchátek AirPods se stala velikým hitem a nesmí chybět ve sbírce žádného jablečného nadšence. Kvalitní zvuk, ovládání gesty, elegantní powerbanka v pouzdře a Siri přiměli ke koupi miliony lidí po celém světě a nyní se zdá, že letos Apple představí druhou generaci sluchátek.

Apple AirPods

Mezi hlavní novinky bude patřit voděodolnost stejně jako u současné generace iPhonů, implementace tradičního oslovení „Hey Siri“, která probudí hlasovou asistentku, či dokonce nárůst kapacity baterie v pouzdře, jež by v případě potřeby mohla posloužit i k nabití iPhonu, a to až na 50 %. Všechny tyto novinky zní velice lákavě a my už jen napjatě čekáme, zda se těchto zajímavých funkcí dočkáme. Cupertinský gigant by je měl představit současně s novými iPhony v září 2018.

Diskuze ke článku
Tečka
Prý kvalitní zvuk,já se picnu...
David Zid
David Zid
Ta sluchátka jsou zvukově podprůměrná. Samozřejmě je to dáno tím, že to jsou pecky a ne špunty, ale i tak nelze tvrdit ani omylem, že zvukově jsou na "velmi vysoké úrovni" :D To je totálně zavádějící.
Ivan
No, tak jestli pojedou stale na AAC, bude kvalita urcite zajistena! :-D :-D :-D
Pochybuju totiz, ze by nasadili nejakou revizi APTX, nedej boze LDAC
Pavel
A cenovka ?? No raději sluchátka drátová :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze