Analytik Kuo věští příchod nových AirPods s bezdrátovým nabíjením v Q1 2019

3
Analytik Kuo věští příchod nových AirPods s bezdrátovým nabíjením v Q1 2019
  • Pouzdro má obsahovat vylepšené panty a lepší interní komponenty
  • Spekuluje se rovněž o odolnosti proti potu, z čehož budou mít radost sportovci

AirPods se setkala se skvělou odezvou ze strany uživatelů. Známý analytik Ming-Chi Kuo dokonce předvídá nárůst prodaných kusů ze 16 milionů z roku 2017 na 100 milionů v roce 2021. Navíc se podle něj můžeme těšit na brzké oznámení vylepšeného modelu.

Oznámení aktualizované verze sluchátek by mělo připadnout na první kvartál následujícícho roku. Nový model s sebou přinese podporu bezdrátového nabíjení a k vylepšení má dojít rovněž u Bluetooth přenosu. Podle Kua bude výroba nových AirPods pochopitelně i více nákladná – pouzdro má obsahovat vylepšené panty a lepší interní komponenty, což se má promítnout v o přibližně 60 % vyšších nákladech na výrobu. Spekuluje se rovněž o odolnosti proti potu, z čehož budou mít radost sportovci. Kuo rovněž předpovídá změnu v designu, která přijde v roce 2020. Otázkou samozřejmě zůstává, kolik budou nová sluchátka s ohledem na zvýšené výrobní náklady stát. Jedno je jisté, levné rozhodně nebudou.

Diskuze ke článku
Marv
Až na ten design to nie sú zlé sluchátka ale Apple tu musí zasa poapplovať, pridá pár nepodstatných funkcií aby samozrejme popritom mohol poriadne zdvihnúť cenu, celé zle.
Led
Jsem především pro více barevných variant. Jinak asi nemám výhrad. Pokud tedy nevzroste cena oproti současné verzi.
Tečka
A bude to hrát stejně blbě jako předchozí generace?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze