Huawei představil sluchátka FreeBuds s 2× delší výdrží oproti Apple AirPods

5
Huawei představil sluchátka FreeBuds s 2× delší výdrží oproti Apple AirPods
  • Huawei představil nová bezdrátová sluchátka FreeBuds
  • Plně nabité vydrží přehrávat hudbu 10 hodin

Huawei dnes představil své klíčové novinky P20 a P20 Pro, které se stávají vlajkovými loděmi. Především druhý jmenovaný zástupce dokáže oslnit, neboť nabízí hned tři fotoaparáty a první testy naznačují, že nebude mít žádnou konkurenci. Během tiskové konference čínský výrobce představil také nové příslušenství v podobě bezdrátových sluchátek zvaných FreeBuds. Ta se na první pohled velmi podobají známějším AirPods od Applu. Na rozdíl od nich si však řešení od Huawei budete moci pořídit kromě bílé také v černé variantě.

Huawei FreeBuds

Sluchátka FreeBuds vydrží přehrávat hudbu z vašeho telefonu až po dobu 10 hodin, což je dvakrát déle než AirPods od Applu. V případě zvukové kvality náročné posluchače jistě zamrzí, že nové smartphony nepodporují nejmodernější Bluetooth 5.0. Také Huawei pro svá sluchátka připravil speciální přepravní box, kde jsou pecková sluchátka seskládána spíše horizontálně. Cena FreeBuds má činit 159 eur, což jsou v přepočtu 4 tisíce korun.

Zdroj: theverge.com, twitter.com

Diskuze ke článku
mental.disease
"V případě zvukové kvality náročné posluchače jistě zamrzí, že nové smartphony nepodporují nejmodernější Bluetooth 5.0"

Čo je to za blábol?
Verzia BT nemá nič s kvalitou prenosu hudobných dát. O tom rozhoduje použitý kodek. SBC a AAC na úrovni mp3. A lepšie kodeky aptX, aptX HD a LDAC (24bit/96kHz) sú podporované všetkymi zariadeniami s Android 8 Oreo vyššie. Takže nie je nutná podpora výrobcu a čipsetu.
Blue Sun
Blue Sun
Číňánci opět jen okopírovali design... To nemohou vymyslet aspoň jednou něco vlastního?
uplakánek
Tebe tak krásně štve ten Huawei, ach jo, krásně se to čte ty tvé nářky všude :-)))
Enri
Tolik peněz za kopii?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze