Apple iPhone 5 v ČR: stovky lidí ve frontách a půlnoční prodej (fotogalerie)

Dnes o půlnoci se v České republice začíná prodávat Apple iPhone 5. Svou akci přichystali dva operátoři - Vodafone a T-Mobile. Pokud o půlnoci do jejich prodejny přijdete vhodně oblečeni, dostanete na nový iPhone dokonce slevu! Podívejte se, jak to u operátorů vypadá v našem aktualizovaném on-line článku s fotografiemi.

Půlnoční prodej chystá Vodafone a T-Mobile, operátor O2 nový iPhone 5 nebude vůbec prodávat a poskytne pouze slevu. Kompletní ceník nového iPhonu 5 u všech operátorů jsme vám přinesli zde. Detaily o akci Vodafonu a T-Mobilu si můžete přečíst v tomto, případně tomto článku. Pokud nechcete ponocovat a počkáte si rádi do rána, máte ještě možnost si kromě prodeje operátor telefon zakoupit ve všech prodejnách iSetos, a to už v v pátek v 9:00 ráno.

TIP: přečtěte si zatím podrobné preview Apple iPhone 5

Zatímco Vodafone po zákaznících chce, aby si pro slevu přišli v černobílém, T-Mobile žádá havajské oblečení či doplňky. Jste zvědaví, jak to bude před prodejnami operátorů v noci vypadat? My také. Sledujte náš článek, do kterého postupně přidáme fotografie z front na iPhone 5 v Praze. A vyhlašujeme tipovačku. Napište nám do diskuze, kolik si myslíte, že bude stát před prodejnami Vodafone a T-Mobile v Praze ve 23:45 lidí? Pouze pár, desítky nebo snad dohromady stovky?

Hawaii nebo černobílé oblečení? Ke kterému operátorovi si půjdete stoupnout do fronty pro nový iPhone 5

Dění z místa na Twitteru

23:45 - 00:30 – Šílenství propuká naplno

Apple iPhone opět překonal všechna očekávání. U prodejny Vodafonu v Praze čítala fronta ve dvanáct hodin přibližně 370 zájemců. U T-Mobilu to pak bylo přibližně 140. Vodafone měl otevřeno také v Brně a v Ostravě. Jihomoravská metropole přilákala dalších 220 zájemců. Ostrava potom přibližně 100.

Přesná čísla naskladněných telefonů sice neznáme, ale dá se celkem jistě odhadovat, že na všechny se nedostane. V Praze navíc začalo pršet. Přejeme tak všem, kteří stále stojí v nekonečně frontě pevné nervy a ostré lokty.

Před prodejnou Vodafonu. Fronta je opravdu dlouhá a nervozita narůstá. Všichni tuší, že se dnes nedostane na každého.
A takto to vypadalo v prodejně Vodafone. Zájemci byli vpouštěni postupně. Nákup uvnitř tak už probíhal v poklidu. Mnozí kupovali samozřejmě víc telefonů najednou. U Vodafonu šlo koupit až 3 kousky na osobu.
U T-Mobile bylo o poznání méně zájemců. Zato výzdoba byla veselejší – ve stylu Hawaii. Na poslední fotografii je první majitel iPhonu od T-Mobile.

Prodejna T-Mobile na Národní třídě po otevření

Nedočkavci v prodejně T-Mobile

23:30 – Fronta před Vodafonem

Atmosférické fotky z místa dění - před prodejnou Vodafonu čeká přes 160 lidí

23:00 - Dohromady už čeká přes sto lidí

Fronta před prodejnou Vodafone čítá už mnoho desítek lidí, nyní momentálně přes sto deset. Operátor nabízí čaj. Před prodejnou T-Mobile na Národní třídě podle zdrojů z Twitteru stojí zhruba 60 lidí. Vydáváme se na Václavské náměstí a budeme pro vás sledovat dění přímo z místa.

18:30 – Fronta před Vodafonem už je za roh

Pět a půl hodiny před začátkem prodeje se táhne fronta před prodejnou Vodafone na Václavském náměstí až za roh ulice. Podobně dlouhá byla fronta při zahájení prodeje iPhonu 4S, ovšem až těšně před půlnocí. Na druhou stranu nyní je zatím o poznání řidší. Uvidíme večer.

U prodejny T-Mobile na Národní třídě je fronta o poznání chudší. Čítá zatím cca 6 lidí.

Fronta před prodejnou Vodafone
Apple a Vodafone ovšem nejsou jediní, kteří shánějí stáda příznivců do houfu. Na Václavském náměstí se stále něco děje. Malá fronta před prodejnou operátora tak nevyvolává téměř žádnou pozornost.
Diskuze ke článku
doro
Ovce hloupy :D
MK
Oni tam fakt stojí? To by mně hanba fackovala. Mně to přijde trpný.
anonym
Vždyť je to jenom mobil s JABKEM na zádech.
Fanda
Ve značkové prodejně Isetos mají skladem 5 kusů. Jsem zvědavý kolik tam bude zítra lidí. Pracují v obchodě vedle tak si to užiju.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze