Start prodeje iPhonu 5: T-Run od T-Mobilu a sleva u Vodafonu

5

Začátek prodeje nového iPhonu 5 se blíží i u nás v České republice. Náležitě se na to připravují také operátoři T-Mobile a Vodafone. Prvně jmenovaný chystá zopakovat loňskou akci T-Run, kdy máte možnost získat nový iPhone zcela zdarma. Vodafone vám zase poskytnu slevu, když přijdete oděni do černé a bílé barvy.

Čtěte: preview Apple iPhone 5

T-Mobile: T-Run - Chyťte si svůj iPhone

Po loňské premiéře se mohou zájemci těšit opět na tzv. T-Run. Ve vybraných šesti městech bude možné v ulicích potkat speciálně označeného běžce, T-Runnera. Ten bude mít u sebe jeden voucher na iPhone 5 16GB zcela zdarma. Lapit T-Runnera ovšem nebude nikterak jednoduché, neboť běžci v čele s Jakubem Dohnalem patří k nejlepším freerunnerům u nás.

T-Mobile: nový tarif Bav se pro všechny od 6 do 26 let

Lov, samozřejmě beze zbraní, začíná ve čtvrtek 27. září hned po poledni. Zájemcům o nový iPhone 5 stačí pouhý dotyk. A aby byla jejich šance vyšší, polohu každého T-Runnera bude možné sledovat on-line na mapě na FB profilu T-Mobile, v záložce T-Run. Pak už jen stačí počkat na té správné ulici. Kupón pak bude možné vyměnit za iPhone v určené Značkové prodejně T-Mobile od pátku, 28. září, do neděle, 30. září.

Ve hře je celkem 10 iPhonů 5 16GB. Další indicie, jako seznam měst či oblast startu budou postupně odkrývány na facebookovém profilu T-Mobile.

Apple iPhone 5 - oficiální fotografie

Čtěte: Apple iPhone 5 u českých mobilních operátorů: kde a za kolik? (aktualizace)

Vodafone: Půlnoční prodej a sleva za černo-bílé oblečení

Vodafone zahájí prodej nového iPhonu 5 v České republice o půlnoci z 27. na 28. září 2012. Zákazníci v Praze, Brně a Ostravě se tak stanou prvními fyzickými vlastníky tohoto nového modelu v České republice. Pro účastníky, kteří dorazí na půlnoční prodej oděni v černobílé, je připravena 1 000 Kč sleva na koupi jakéhokoli modelu.

Vodafone: co přinese nový český operátor?

Připravena je kampaň na sociálních sítích

Vodafone půlnoční prodej podpoří rozsáhlou interaktivní kampaní. Zákazníci se budou moci ve frontách zaregistrovat přes geolokační službu Foursquare. Na Twitteru bude k diskuzi o půlnočním prodeji sloužit hashtag #iFronta5. Speciální seriál z půlnočního prodeje se samozřejmě objeví i na oficiálním účtu Vodafonu na Facebooku. Návod, jak přežít pobyt ve frontě a zpravodajství z fronty, přinese server ČILICHILI online.

Kde bude půlnoční prodej probíhat?

  • v Praze na Václavském náměstí 4
  • v Brně v ulici Masarykova 2
  • v Ostravě v obchodním centru Nová Karolina
Kdo může využít slevu 1000 Kč?
  • stávající zákazníci, kteří si iPhone 5 koupí za zvýhodněnou cenu a již mají, nebo si aktivují některý z našich datových tarifů
  • stávající zákazníci, kteří si iPhone 5 koupí za standardní cenu a již u nás mají SIM kartu s aktivními datovými službami
  • noví zákazníci, kteří si iPhone 5 koupí za zvýhodněnou cenu s novou SIM s datovými službami

Vodafone závěrem dodává, že ve všech prodejnách bude možné iPhone 5 koupit i zcela bez úvazku za standardní cenu a také jako odměnu pro stávající zákazníky po dvou letech.

Zdroj: Tiskové zprávy T-Mobile a Vodafone

Diskuze ke článku
jindrich49
Černo bile nebo červeno bile oblečení ?!?
jack
O půlnoci v černo-bílém oblečení a sleva 1000,-, když to ten Vodafon má o tu tisícovku předražené? To fakt only for sheeps.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze