První snímky zadního krytu iPhonu 5S? Změn je málo

12

Od představení posledního iPhonu 5 uplynuly sotva tři měsíce a už se objevují spekulace o další generaci. Dnes se konkrétně jedná o údajné snímky zadního krytu.

Poslední dobou se hovoří o tom, že by údajně Apple mohl zkrátit dobu mezi vydáváním nových generací svého iPhonu. Další iPhone, který by mohl nést označení 5S, by tak měl být představen koncem první poloviny roku 2013.

Nyní se na internetu objevily dvě fotografie. První ukazuje údajný zadní kryt iPhone 5S, který je však velmi podobný současnému modelu iPhone 5, avšak drobné písmo ve spodní části, kde jsou písmena X, poukazuje na prototyp. Klidně však může jít o starý prototyp současného iPhonu 5. Na druhém snímku jsou vidět dva různé zadní kryty z vnitřní strany. Nejviditelnějším rozdílem je menší počet otvorů pro šrouby u údajného iPhonu 5S, které se používají k uchycení displeje. Další změny se odehrály v uchycení celé desky.

Myslíte si, že se jedná opravdu o prototyp iPhonu 5S, nebo jen někdo nyní vypustil staré snímky prototypu iPhonu 5?

Zdroje: etradesupply.com

Diskuze ke článku
asd
"Myslíte si, že se jedná opravdu o prototyp iPhonu 5S, nebo jen někdo nyní vypustil staré snímky prototypu iPhonu "

Ja si nemyslim nic. Je mi to uplne jedno a i kdyby nebylo, neni to vec, na kterou by byla potreba nejak premyslet.
IQLogic
Celkovo od príchodu iPhone 4 je tých zmien veľmi málo :)
YEP
Změn je zatraceně málo, a už to začíná v mobilní sféře Applu pokulhávat. Neříkám, že chci z iPhonu dělat něco, co není, ale je tolik možností, jak si práci s ním ulehčit a urychlit určité kroky v prostředí. Stačí se podívat na nápady fanoušků! (Jailbreak nechci)...

Ovšem co vidím osobně jako docela podstatný problém prostředí je, že ovládací prvky (tl. Zpět atd) byly umístěny nahoře v rohu, což už teď s iP5 činí občas problém v dosažení, a je potřeba telefon v ruce "převalovat" čímž člověk ztrácí kontrolu a lehko telefon vyklouzne. Ostatní platformy s tímto počítaly a mají ovládací prvky dole. No nevím nevím, jestli mě Apple přesvědčí zůstat nadále s iPhonem, až představí Samsung Galaxy S IV...
lojza
ooo jeee udajne se chysta iphone 5s a jestli to je pravda,tak to zas budou ovecky stat fronty na znovuvyhozeni 17000 kc aby byli in a mely to nejnovejsi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze