T-Mobile bude také o půlnoci prodávat iPhone 5, dá i 1 500 Kč slevu

3

Horečka kolem nového iPhonu stoupá. Kromě T-Runu má T-Mobile v jackpotu slevy na půlnoční prodej. Kdo neuspěje dnes odpoledne, má šanci si iPhone 5, koupit v prodejně na Národní třídě za cenu u jiných operátorů nevídanou.

Každý zákazník, který dorazí v noci ze 27. na 28. září do značkové prodejny na pražské Národní třídě oblečen v havajském stylu nebo s sebou bude mít havajskou rekvizitu, získá při uzavření smlouvy slevu na nový iPhone. Havajský styl = třeba košile, ukulele, surfařské prkno, neopren, věnec květin na krk, podprsenka z kokosu, sukýnka z trávy atd. Kreativitě se meze nekladou.

TIP: Více se o iPhonu 5 dočtete z našeho preview, nezapomeňte také na srovnání cen u českých operátorů a akci T-Run.

To nejlepší má T-Mobile přesně v duchu svých zásad pro své zákazníky. Ti totiž dostanou slevu na nový iPhone 5 ve výši 1500 korun. Nový iPhone v černé barevné variantě s kapacitou 16 GB tak budou moci pořídit již od 6 599 Kč s DPH. Ti, kteří budou uzavírat novou smlouvu, ušetří 500 korun.

Akce platí pouze pro noční prodej, který se uskuteční ze 27. na 28. září v pražské Značkové prodejně T-Mobile na Národní třídě.

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
Cajzl
Akce zase jenom pro Pražáky :( ... jako vždycky
RAZR
Loupeznici :D. Kdyz ptacka lapaji,pekne mu zpivaji. 1500 by me fakt vytrhlo. To je jak kdyz plivnes do more. Me se snad vic hnusi to,s jakou drzosti to prodavaji za ceny,jaky maji,nez taktika Applu samotneho. Ceny IP5 v USA a zde,to je vysmech. Jako kdyby jim nedoslo,ze uz nezijeme v komunismu,ze neni zadna zelezna opona a ze mame moznost zjistit si,co kde kolik stoji a atd.. Je to drzost. Jeste ze si to koupit nemusim :).. A nechci :D.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze