Apple iPhone 4 v redakci: první pohled na videu a fotkách

9

Nebojte se. iPhone 4 mánie se začátkem jeho prodeje rozhodně nekončí. Právě naopak. Pojďte si s námi dát další dávku informačního nášupu v podobě podrobného video představení a rozsáhlé fotogalerie.

Apple iPhone 4. Je potřeba ještě něco dodávat? Snad jen to, že v pátek dorazil i k nám do redakce, takže se můžete těšit na důkladné otestování, jehož závěrem bude samozřejmě recenze.

Základní údaje samozřejmě připomeneme v následujícím video-představení iPhonu 4, ale těm, kteří by měli zájem si vše podrobně prostudovat, odkážu na náš předchozí článek, shrnující aktuální situaci okolo tohoto telefonu.

Video

V příštím týdnu vám přineseme i rozsáhlý test schopností fotoaparátu a kamery iPhonu 4. Nyní už si můžete vychutnat jeho křivky v následující fotogalerii.

Tip: Přečtěte si také preview Apple iPhonu 4.

Fotogalerie

Diskuze ke článku
bob
IPS- pokud to čtete anglicky, tak je to ,,AJPÍES" i=aj (IBM=ajbíem), a=ej (ATP=ejtýpí) ;-), příště radši česky
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Ano máte pravdu. V tu chvíli mi zrovna ta zkratka vypadla a místo IPS sem plácnul APS. "Spellovat" ještě ze školy ale umím :)

Díky za upozornění, tahle chybka mi při editaci videa unikla.
Vojta Dalekorej
Zdá se mi to, nebo je těch fotkách ten displej strašně "mdlý"???
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
To se ti jen zda. Fotil jsem to pod silným světlem a bleskem, takže je to presvicene protisvetlem. U horších telefonu ani nebývá vidět, ze jsou rozsvicene. Displej na iphonu je v běžném použití jasny dostatečně a barv jsou díky zminovane technologii IPS opravdu dobré.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze