Aplikace Servis 24 České spořitelny nově také pro Windows Phone

30

Mobilní bankovnictví České spořitelny, aplikace Servis 24 je nově dostupná pro všechny nejrozšířenější mobilní platformy na trhu. Po verzi pro Android a iOS přišla po dlouhém čekání také verze pro uživatele operačního systému Windows Phone 8.1. Nyní se s námi můžete podívat, jak vlastně vypadá.

Většina bank, které fungují také v tuzemsku, si zakládá na přehledném mobilním bankovnictví, ne všechny banky však mají aplikace pro tři nejrozšířenější platformy na trhu – tedy iOS, Android a Windows Phone. To se dneškem u České spořitelny změnilo a všichni její zákazníci tak mohou využívat aplikace na všech třech již zmíněných platformách. Aplikace funguje na všech třech operačních systémech veskrze stejně a kromě zobrazení zůstatku a odesílání plateb toho zvládne ještě o trochu více.

Aplikace Servis 24 pro Windows Phone 8.1

Aplikace Servis 24 dokáže bez přihlášení k účtu vyhledat nejbližší bankomaty na základě uživatelově poloze, po přihlášení se pak otevírá standardní sestava možností v čele se zobrazením zůstatku, zadání platby, zobrazení transakční historie účtů a také možnost vyhledávání v ní. Všechny platby lze pro větší přehlednost seskupovat podle data, nebo podle typu (zda je platba příchozí, odchozí, případně všechny dohromady).

Verze pro Android (1-3) a verze pro iOS (4-6)

Kromě zadání nové platby na účet je možné odesílat platby z přednastavených šablon, ze seznamu příjemců nebo například naskenováním QR kódu, které využívají na svých fakturách například operátoři. Při placení prostřednictvím QR kódu se otevře jednoduchá aplikace s fotoaparátem, která QR kód nasnímá a následně všechny údaje v něm uložené automaticky přepíše do přednastavených kolonek. Na vás je pak již pouze kontrola a odeslání platby.

Aplikace pro Widnows Phone 8.1 nabídne oproti iOS a Androidu více strohý design, každopádně funguje stejně, jako na konkurenčních platformách. Ke stažení je samozřejmě zcela zdarma a její velikost je zhruba 4 MB.

Stáhnout Servis 24

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: windowsphone.com

Diskuze ke článku
Honza
Po 20 letech aplikace banky. Super celý WP. Divím se, že se jim to vyplatilo dělat. Taky ta aplikace tak vypadá. Strašně.
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
A divim se že umíš vůbec psát honzo
No
tak a ted uz maji na WP8.1aplikaci vsevhny banky, teda az na GEMoney ne ?
Nevim na co se budou hateri vymlouvat tentokrate ...
levis 925
Vypadá dobře, jednoduchá a rychlá

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze