Angry Birds Stella: víme, jak bude vypadat nový díl

2

Rovio, tvůrce jednoho z nejoblíbenějších herních titulů Angry Birds, má rozhodně v plánu další díly ze série o naštvaných ptácích. Nový díl se bude jmenovat Stella a společnost dnes na svém Twitteru zveřejnila první screenshot znázorňující záběr ze hry.

O tomto titulu jsme vás informovali již dříve, kdy se objevily první informace, podle kterých měl nový díl přinést jiný herní systém jako například Angry Birds Epic nebo Angry Birds Go. Dnešní snímek však tuto teorii vyvrací, máme tu opět staré známé ptáky, které natáhneme na praku, zamíříme a vypustíme na zelená prasata.

Angry Birds Stella

Nebyl by to však nový díl, kdyby nepřibyly nějaké novinky. A tentokrát tu máme další nové ptáky, mimochodem dámského pohlaví. Kromě Stelly, kterou už můžete znát z dřívějších ptačích dobrodružství, přivítáme také Gale, Willow, Dahliu a Poppy. Potkáme tu také Luca, což bude takové ptačí mládě. Každá postava bude mít samozřejmě vlastní úžasnou schopnost.

Angry Birds Stella

Pokud se už nemůžete nového dílu dočkat, musím vás poněkud zklamat. Hra Angry Birds Stella bude totiž dostupná až na podzim, přesné datum však zatím Rovio neupřesnilo.

Tak co, máte v plánu si tento díl stáhnout, nebo už máte po krk barevných okřídlenců?

Zdroje: phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
warp
Tak pokud upustí od systému, tak jak je GO, tak bych do nich šel a koupil si je.
Jinak systém zaplať a pak vyhraješ, jak je v GO je o ničem.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Uz dlooouho me to nebavi...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze