Rovio odhaluje další díl Angry Birds se jménem Stella

Rovio nás na svém Twitteru lákají na nové informace o pokračování Angry Birds. Máme se těšit na nové dobrodružství s novými ptáky. To se jmenuje Stella a prezentuje se v úplně jiném stylu než jsme u série zvyklí. Přiložený obrázek přitom dokazuje, že bychom se mohli dočkat něčeho úplně nového.

Co bude další hrou s naštvanými ptáky? Zatím víme jen to, že se hra bude jmenovat Angry Birds Stella a podle všeho nás čekají noví hrdinové v novém dobrodružství. To může znamenat i odklon od klasické hratelnosti Angry Birds. Možností je spousta a my jsme moc zvědaví, pro co se v Roviu nakonec rozhodnou. Jakmile se objeví další informace, dáme vám vědět.

Angry Birds Stella

Angry Birds patří jednoduše mezi nejsilnější mobilní značky současnosti. Funguje na hráče tak dobře, že prodává nejen hry, ale také oblečení, hračky a další sběratelské předměty. Je tedy jasné, že Rovio své naštvané ptáky jen tak neopustí. A kromě svých klasických her, kde prakem střílíte na prasata, to zkoušejí i jinak. Ať už obsahem, kdy se dostáváme do filmových světů, nebo i formou, kde na nás čeká úplně jiná hratelnost. V minulosti jsme tak mohli hrát Rio, které vyšlo se stejnojmenným filmem nebo oblíbené Star Wars, které ptáky poslalo do pravděpodobně nejoblíbenějšího fantasy universa. A Angry Birds Go! zase ukázal, že to ptáci zvládnou i za volantem.

Angry Birds tease
Nové dobrodružství a noví hrdinové

Zdroje: twitter.com, stella.angrybirds.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze