Android 3.0 Honeycomb na HTC Desire HD (video)

4

Velmi nečekanou novinkou je, že Android 3.0 Honeycomb, jehož určení je cíleno především na použití v zařízeních typu tablet, můžeme také spatřit v chytrém telefonu konkrétně HTC Desire. Podívejte se na funkčnost nového systému v níže uvedeném videu.

HTC Desire HD
TIP: Přečtěte si detailní recenzi HTC Desire HD

Pokud bychom měli vyzkoušet platformu Honeycomb 3.0, která je směřována především a výhradě pro tablety, pak bychom nejspíše ze současné nabídky zvolily HTC Desire HD, které i po představení novinek na kongresu MWC nabídne nejlepší funkční výbavu s platformou Android. Desire HD disponuje 1 GHz procesorem, obří pamětí 768 MB RAM a fotoaparátem s velkým rozlišením 8 MPx. Pojďte se sami podívat na premiéru v Desire HD. Samozřejmě se nejedná o oficiální portaci a je vidět, že některé grafické prvky se překrývají kvůli nižšímu rozlišení. Je však zajímavé vidět, že Android 3.0 Honeycomb spolehlivě běží i na smartphonu.

TIP: Přečtěte si podrobné představení Androidu 3.0 Honeycomb

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Kalros
celkem hrůza :/
Peter
Nič zvláštne, že tam ide honeycomb, videl som aj 2.3 portnutý z nexusu na Galaxy S a aj Android 2.2 na HTC HD2
Jaro
"Pokud bychom měli vyzkoušet platformu Honeycomb 3.0, která je směřována především a výhradě pro tablety, pak bychom nejspíše ze současné nabídky zvolily HTC Desire HD, které i po představení novinek na kongresu MWC nabídne nejlepší funkční výbavu s platformou Android. "
No zaprvé nevím, proč byste raději nezvolily třeba Galaxy Tab, když je to tablet a zadruhé - to myslíte vážně, že nikdo nepředstavil nic výkonnějšího než je DHD? Co třeba SGS II?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze