YouTube kanál mobilenet.cz v novém: podívejte se

Před několika dny jsme pro vás oblékli náš YouTube kanál do slušivého nového designu a oslavili 2 miliony zhlédnutých videí a naplňujeme čtvrtou stovku odběratelů. Podívejte se na inovace, případně se s námi spojte na Facebooku nebo Twitteru.

mobilenet.cz už dávno není jen o pravidelném vydávání recenzí nebo článků, informujících o nejnovějších událostech, které mobilní svět přinesl. Díky našemu YouTube kanálu, profilu na Facebooku nebo účtu na Twitteru, se můžete dozvědět řadu zajímavých věcí mnohem dříve, než vyjdou na našich stránkách. Na Twitteru denně přinášíme (mnohdy jako první v Česku) bleskové a aktuální zprávy a upozorňujeme na zajímavé články. Na Facebook pak přidáváme aktuality i fotografie ze zákulisí redakce a občas i něco navíc. YouTube je pak plné zajímavých videí, které nahráváme dříve, než se objeví v recenzích nebo jiných článcích. Pokud rádi víte vše jako první, přidejte si nás na Facebooku, Twitteru, YouTube nebo zkuste klasické RSS.

mobilenet.cz má Facebook a Twitter. Připojte se! mobilenet.cz má Facebook a Twitter. Připojte se! mobilenet.cz má Facebook a Twitter. Připojte se!

YouTube: 2 miliony zhlédnutí a mnoho nových odběratelů každý den

Jak jsme již avizovali v úvodu, náš YouTube kanál prošel výraznou změnou. Oblékli jsme jej do slušivého modrého kabátku. Za uplynulé dva roky může náš YouTube nabídnout mnoho hodin videí, přičemž v posledních měsících jsou videa komentovaná a v HD rozlišení. Chcete-li se o testovaných telefonech a dalších přístrojích dozvědět mnoho zajímavého a nestačí vám pouhé fotografie, určitě se na našem YouTube kanále zastavte.

http://youtube.com/user/mobilenetcz

Facebook

Chcete vědět, jaké nové telefony testujeme a co se děje v redakci? Na Facebook přidáváme mimo jiné novinky a fotografie recenzovaných přístrojů. Nechybí rovněž aktuality z redakce a samozřejmostí jsou také upozornění na nejzajímavější články dne. Pokud se tedy chcete jako první dozvědět o čerstvých novinkách a obsahu, připojte se k nám a staňte se fanouškem mobilenetu na Facebooku!

http://facebook.com/mobilenet.cz

Twitter

Skrze Twitter budete aktuálně informování o novinkách ze světa mobilních telefonů i z redakce. Bleskovky o právě představených nebo chystaných telefonech, programech či službách operátorů a mnoho dalšího... Zachyťte to nejaktuálnější pomocí Twitteru!

http://twitter.com/mobilenetcz

RSS

Zapomenout nesmíme ani na klasické RSS, díky kterému můžete být okamžitě informováni o nově vydaných článcích ať už jste na počítači, mobilu či jiném zařízení. Více o RSS naleznete v našem článku.

http://mobilenet.cz/rss/

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze