Android 2.3.3 pro Galaxy S se ukazuje na videu

1

Operační systém Android 2.3.3 Gingerbread pro Galaxy S už pomalu začíná klepat na dveře. V těchto dnech se již pomalu začínají radovat majitelé ve Velké Británii, kde se pomalu tato aktualizace začíná uvolňovat. Je jen otázkou nejbližších dnů či týdnů, kdy bude aktualizace uvolněna i pro Českou republiku.

Samsung I9000 Galaxy S
Čtěte: Recenze Samsung i9000 Galaxy S: král je mrtev, ať žije král

Po internetu už nyní ale koluje neoficiální verze pod kódovým označením XXJVK, která v sobě přináší Gingerbread. Tato ROMka zachycená na videu pracuje na Galaxy S bez sebemenších problémů. Oproti předchozí verzi Froyo 2.2 přináší "perník" opět o něco vyšší výkon, podporu plateb NFC, vylepšené uživatelské rozhraní a mnohé další novinky.

Čtěte: Android 2.3 Gingerbread je tady: větší výkon, více animací

Samsung Galaxy S pomalu odchází do výslužby a brzo ho nahradí nové Galaxy S II. Ze strany výrobce tak jde o chvályhodný krok, že připravil pro majitele Galaxy S update i na Gingerbread. Navíc vše zvládl relativně rychle. Málokdy by očekával, že po aktualizaci na Froyo příjde i aktualizace na Gingerbread. Například Sony Ericsson pod tlakem uživatelů nakonec připravil také update na Gingerbread pro model Xperia X10. Ta se ale dočká nejspíše až v polovině roku.

Zdroje: theandroidsoul.com

Diskuze ke článku
Filip
2.3.3 JVK je na stiahnutie uz od nedele...mal som ho ale vybilo mi bateriu za noc, takze downgrade na 2.2.1 JS8. Pockam si na ostru verziu 2.3.3

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze