Porovnání výkonu gigantů: LG Optimus 2X vs Galaxy S (video)

1

Výrobce LG poslední dobou jako by usnul na vavřínech, co se týče lépe vybavených modelů, či high-end modelů. Reputaci si ale zachraňuje díky novému modelu LG Optimus 2X, kde si svoji premiéru odbude dvoujádrový procesor Tegra. Na videu můžeme spatřit porovnání výkonů v benchmarku s modelem Galaxy S od Samsungu.

Novinka Optimus 2X si včera odbyla čerstvou premiéru. V útrobách telefonu bude opravdu výkonný dvoujádrový procesor Tegra a jako operační systém byl zvolen Android. Zaujme podpora přehrávání i pořizování videií v rozlišení 1080p, tedy FULL HD. Na níže uvedeném videu můžeme spatřit souboj se Samsungem Galaxy S, jenž má procesor o taktu 1 GHz Hummingbird. Kdo z vítězného souboje vzejde jako vítěz, by mělo být předem jasné. Je skutečně LG tak rychlé?

TIP: Nezapomeňte se podívat na nové preview LG Optimusu 2X

Samsung I9000 Galaxy S patří mezi nejlépe vybavené komunikátory na našem trhu. Nabídne moderní procesor taktovaný na frekvenci 1 GHz spolu s pamětí 512 MB a grafickým akcelerátorem PowerSGX 545. Mezi jeho klenoty patří i dotykový kapacitní displej typu SUPER AMOLED 4" nebo nejmodernější datová výbava zahrnující podporu bezdrátových sítí Wi-Fi b/g/n, spolu s Bluetooth 3.0. Nabídne i slušné uložné prostory v podobě interní paměti čítající hodnotu 8 GB, která je dále rozšiřitelná o paměťové karty typu MicroSDHC až do kapacity 32 GB.

Samsung I9000 Galaxy S
TIP :Nezapomeňte se přečíst recenzi výkonného stroje Samsungu Galaxy S

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
pákoko
tak podle mě Optimus! Ale je to velmi subjektivní! Nějak nesnáším vyrobky od Samsungu... Firma má tak hnusný systemu, že nikdy jsem nechtel používat jednu... Ale prominte... no offense...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze