Samsung prodal přes 9 milionů Galaxy S telefonů

Při zahájení prodeje své vlajkové lodi na rok 2010 Galaxy S si jihokorejský výrobce Samsung kladl za cíl dosáhnout objemu 10 milionů prodaných kusů a k této hodnotě se již přiblížil na dohled. V těchto dnech prodal již na 9,3 milionů kusů. Lze očekávat, že dokonce roku této mety dosáhne, ba ji dokonce překročí.

Samsung I9000 Galaxy S je vrcholným modelem portfolia výrobce pro rok 2010. Novinka si ihned po uvedení získala velkou popularitu, a to díky své výbavě, která čítá dotykový kapacitní displej SUPER AMOLED 4", výkonný procesor s chipsetem Hummingbird s grafickým akcelerátorem PowerSGX 545, spolu s operační pamětí 512 MB. O dostatek úložného místa se stará interní paměť 8 GB, spolu s paměťovými kartami microSDHC do kapacity 32 GB. V základu telefonu se nachází operační systém Android 2.1 Eclair. V těchto dnech by měla být konečně distribuována aktualizace na Android 2.2 Froyo. Navíc výrobce počítá do budoucna, nejspíše na přelomu druhého až třetího čtvrletí, s aktualizací na 2.3 Gingerbread.

TIP: Nenechte si ujít recenzi korunovaného krále Samsungu Galaxy S

Samsung I9000 Galaxy S

Od začátku prodeje června/července se výrobci podařilo prodat na 9,3 milionů kusů zařízení, což je opravdu výborný výsledek a Samsung si tak může pogratulovat. Navíc v posledních týdnech se horečně mluví o novém nástupci a pozornost se rovněž upírá i ke Google Nexus S, jehož výrobu si vzal pod svá křídla právě Samsung, a který se již v základu bude honosit nejnovějšího verzí operačního systému Gingerbread 2.3.

TIP: Přečtěte si první info o chystaném nástupci Galaxy S 2

Samsung Nexus S
TIP: Přečtěte si preview Samsungu Nexus S

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze