Alza.cz začala prodávat tablet Tegra Note 7 od EVGA

13

Dnešním dnem, po dlouhých měsících čekání, spustila Alza.cz prodej tabletu EVGA Tegra Note 7 běžícího na SoC nVidia Tegra 4. Zařízení obsahující patentovaný "chisel tip" stylus je dostupné za velice příjemných 5 490 Kč.

Nepřehlédněte:

Alza.cz začala oficiálně prodávat „nadupaný“ tablet Tegra Note 7, o tom jsme vás informovali již ke konci minulého roku. Tablet nabídne zajímavou funkční výbavu v podobě čtyřjádrového procesoru nVidia Tegra 4 s taktem 1,8 GHz, stereo reproduktory s bass reflexem a nebo třeba 5Mpx fotoaparát. Baterie s kapacitou 4 100 mAh by měla zajistit výdrž až deset hodin na jedno nabití. Tegra Note 7 tak jde přímo proti konkurenci v podobě tabletů Nexus od Google.

Tegra Note 7 od EVGA

Tabletu nechybí žádná důležitá funkce, těšit se tak můžete i na přítomnost GPS čipu. Android je zde ve verzi 4.2 Jelly Bean, velikost vnitřního úložiště se zastavila na hodnotě 16 GB, paměť ovšem není problém rozšířit pomocí paměťových karet microSD do výše až 32 GB. Paměť RAM se zastavila na 1 GB, rozlišení sedmipalcového IPS displeje je pak 1 280 × 800 pixelů. Vzhledem k poměrně zajímavé funkční výbavě překvapí také cena, které se zastavila na 5 490 Kč včetně DPH.

Zdroje: alza.cz

Diskuze ke článku
Mogarldow
No příjde mě že Nexus 7 je přece jenom ještě o kousek dál-lepší display, větší ram, novější android.
iOSHater
Osobně bych před Nexusem společnost EVGA uprednostnil. Ale škoda, že nemají variantu s 3G/LTE.
Dave
Tak to by chtělo recenzi (video) ne ? hodně přemýšlím nad lg g pad 8.3, nexus 7 (13) tegra note každý má svoje mouchy a každý má svoje + :/
Vojtěch Jirmus
Vojtěch Jirmus
Tohle není fér. Vždycky jsem říkal, že tablet nepotřebuju a nechci. A teď EVGA přijde s tímhle, což pořád nepotřebuju, ale chci :D.

Ale teď vážně, fakt se mi líbí. Stejně jako se mi hodně líbí tablety Prestigio (ať si kdo chce co chce říká). A za tu cenu... Jen ty 2GB RAM by tomu podle mě slušely víc. Rozlišení mě nedrtí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze