NVIDIA představila tablet Tegra Note 7 s LTE. Stále je velmi levný

Tegra Note 7 je tablet z dílen americké nVidie, který má rozhodně co nabídnout. Chlubí se totiž velmi dobrým poměrem cena/výkon, bohužel se však zatím neprodává zdaleka ve všech částech světa (oficiálně bohužel ani v ČR). I přesto nVidia dnes uvolnila jeho LTE verzi.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Společnost tablet neprodává pod vlastní značkou, ale nabízí jej dalším společnostem, které vlastně jen přidají svoje logo a tablet dále prodávají, prodává se proto například pod značkami EVGA, Gigabyte, Zotac, a XOLO – tyto společnosti budou nově nabízet i LTE verzi tabletu a to ve vybraných zemích Severní a Jižní Ameriky, Evropy i Asie.

TegraNote7-1458_575px

TIP: Huawei Media Pad X1: nabídne Smart Cover alá Samsung S View

Drtivá většina specifikací v LTE verzi zůstane stejná, vlastně jediné co se změní, je právě podpora mobilního připojení – podporovány nebudou samozřejmě „pouze“ LTE sítě, ale i HSPA+ a EDGE. Co se dalších parametrů týká, nabízí se 7palcový IPS displej s rozlišením 1 280 × 800 pixelů, procesor nVidia Tegra 4 (4 × ARM Cortex-A15), 1 GB paměti RAM, 16 GB úložného prostoru či slot na microSD karty.

Novinka bude dodávána s operačním systémem Android v nejnovější verzi 4.4 KitKat a updatu se dočká i verze bez mobilních dat. Cena LTE verze je přitom stanovena na 299 dolarů – přibližně 7 000 Kč včetně DPH.

Zdroj: Liliputing