ZTE na MWC 2014: chystá Grand Memo II, Open C a nové prostředí

2

Již za pár startuje obří veletrh MWC 2014 ve španělské Barceloně a nebude na něm chybět ani jeden z předních čínských výrobců ZTE. Ten plánuje hned několik novinek a také ukáže svou vlastní přepracovanou nadstavbu.

ZTE logo

Vše vypukne již za necelý týden a v podstatě již máme ucelený přehled o tom, co očekávat. Nyní se oficiálně vyjádřilo také ZTE, za které promluvil Adam Zeng, generální ředitel společnosti. Ten uvedl, že se na veletrhu MWC 2014 představí model Grand Memo II, který bude opět velmi tenký a nabídne 6palcový displej či podporu moderních sítí LTE. Druhá novinka, která je potvrzena, nese název Open C. Již dle názvu mohou někteří poznat, že tento model nabídne operační systém FireFox.

TIP! Také ZTE má modulární telefon, koncept ukázalo v Las Vegas

Kromě nových telefonů se dočkáme prezentace také modelů představených v nedávné době. Chybět nebudou ani Nubie, což je prémiová značka spadající pod ZTE. My jsme si nové modely Z5s a Z5s mini vyzkoušeli už v Las Vegas. Těšit se můžeme také na zbrusu nové prostředí ZTE MiFavor 2.3, které si svou premiéru odbude právě na výše zmíněném modelu Grand Memo II.

ZTE má tiskovou konferenci naplánovanou na pondělí 24. února od 10:30. Redakce mobilenet.cz se bude nacházet přímo v Barceloně a přineseme vám kompletní zpravodajství.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
René
Koukam,mame se na co tesit,nejvic me ale budou zajimat nokie,konkretne lumia 630 a 930,u te druhe jmenovane ale pujde o cenu,protoze asi podle parametru,co se objevuji na internetu to bude luxus masina.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze