ZTE Grand S Flex: první fotografie a informace

3

Poté, co letos na začátku ledna na veletrhu CES představilo čínské ZTE svůj ultratenký pětipalcový smartphone Grand S, snesla se na jeho hlavu vlna kritiky. Kapacita baterie, kterou smartphone dostal, se ukázala jako příliš malá. ZTE nyní přichází s upravenou verzí Grand S Flex se silnější baterií.

Model Grand S představilo ZTE jako svojí vlajkovou loď a zároveň s tloušťkou 6,95 milimetrů jako jeden z nejtenčích telefonů na trhu. Jeho výbava je skutečně špičková - pětipalcový displej s FullHD rozlišením (1920 x 1080 pixelů), čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Pro taktovaný na 1,7 GHz, 2 GB RAM, interní paměť 16 GB rozšiřitelnou pomocí microSD karty o dalších 64 GB, dvoumegapixelová přední kamera a třináctimegapixelový zadní fotoaparát s LED diodou. O to víc bylo překvapivé, že ZTE pro takto výkonný a energeticky náročný hardware použilo akumulátor s kapacitou pouhých 1780 mAh.

Tip: Špičkové ZTE Grand S s 5" FullHD displejem: první dojmy

ZTE nicméně vyslyšelo stížnosti zákazníků a urychleně připravilo mírně modifikovanou verzi Grand S Flex, která dostala baterii s kapacitou 2300mAh. To má sice za následek mírný nárůst tloušťky telefonu, ale pokud se zeptáte kteréhokoli z majitelů dnešních smartphonů, zda dá přednost tenčímu tělu před pořádnou baterií, tak si významně zaťuká na čelo.

Zbytek výbavy i design telefonu zůstává stejný jako u Grand S. Na trhu by se měl ZTE Grand S Flex objevit v průběhu září. Těšit se na něj však mohou zatím pouze francouzští zákazníci. Zda se bude prodávat i jinde než Francii ZTE nezveřejnilo.

Zdroje: phonearena.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Ktovie ci to bola odozva na zákaznikov.
Možno ho začali "testovať" a zistili, ze im to vydrží 6 hodín.
A s tou 2300/HW bych ja spravil možno 10h. Takže pre mňa No Way.
m
na taketo zelezo aspon 3000mah bateria inac nekupujem, nechapem co si ti projektanti honia nad tym aky je tenky alebo o čo im ide?
pudlíček
pokud je známo, tak ZTE proklamovalo řadu Nubia............kdepak to usnulo ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze