ZTE V987 s pětipalcovým displejem bude odlehčené Grand S

3

Čínské ZTE brzy nabídne velký displej také zákazníkům, kteří více hledí na cenu. Plánovaný model s označením V987 se tak stane jakýmsi odlehčeným Grand S.

Minulý týden se na veletrhu CES 2012 v Las Vegas představil model Grand S. Jeho špičková v čele s pětipalcovým FullHD displejem a čtyřjádrovým procesorem je oslňující, nicméně mnozí by uvítali klidně chudší výbavu, která bude vyvážena příznivější cenou. Pro ně ZTE chystá model V987. Ten také nabídne pětipalcový displej, avšak „jen“ s rozlišením 1280 x 720 pixelů a pouze typu TFT. Ubíralo se také na procesoru. V prvé řadě nepůjde o osvědčený Qualcomm, ale prozatím neznámý typ. V každém případě bude dvoujádrový a s taktem 1,2 GHz. Na polovinu se sníží paměť RAM, počítat můžete s 1 GB.

ZTE V987

I přes slabší hardwarové parametry se dostane na Android 4.1.2 Jelly Bean. Kupodivu se v modelu V987 objevuje mnohem silnější baterie, konkrétně s kapacitou 2500 mAh. Grand S se spokojil jen se 1780 mAh. Lepší baterie si ukousla více místa. Konkrétní rozměry modelu V987 činí 141 x 70 x 8,9 milimetrů. Tloušťka narostla o 2 milimetry ve srovnání s modelem Grand S. Šetřilo se rovněž na fotoaparátu, který se musí spokojit s osmi megapixely.

Čtěte také: ZTE Grand S: nejtenčí smartphone na světě s FullHD displejem

ZTE V987 se bude s určitostí prodávat na domácím trhu v Číně. Zda-li se dostane i za hranice doposud není známé.

Zdroje:

Diskuze ke článku
Kaca
To je pekne,ze davaji aji odlehcene verze tzn. 2-jadro misto 4-jadra,HD misto FULL-HD atd. Tim padem jde cena dolu,ale proc pri tom nezmensi aji uhlopricku sakra :-) Zase jsem nastvana a s takovou,si asi nikdy nevyberu ten muj top mobil :D
Dominik
Počkat ale ono to je 4 jádro?? tip : MTK6589 -což mají skoro všichní činani....
Mirec
http://www.factoryshop.sk/factoryshop-sk/eshop/1-1-Mobilne-telefony/22-2-ZTE/5/136-ZTE-V987/description#anch1

pozrite tento link je uz telefon dostupny na Slovensku s androidom 4.2.1 a prednastaveným Slovenskym jazykom aj s podrobne rozpisanymi špecifikaciami

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze