Zpříjemněte si léto! Soutěžte o Honor 9X Pro a Honor MagicWatch 2

Zpříjemněte si léto! Soutěžte o Honor 9X Pro a Honor MagicWatch 2
Fotografie: Honor
  • Léto je v plném proudu, zpříjemnit si jej můžete soutěží o produkty Honor
  • Dnes hrajeme o Honor 9X Pro a chytré hodinky MagicWatch 2
  • Stačí zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Další letní soutěž je tu. Tentokrát můžete soutěžit o produkty značky Honor, konkrétně o mobilní telefon Honor 9X Pro a chytré hodinky MagicWatch 2 ve velikosti 42 milimetrů. Tentokrát se tak z výhry budou moci radovat hned dva z vás, jednomu uděláme radost telefonem, druhému hodinkami.

O co hrajeme?

Honor 9X Pro se pyšní dlouhou výdrží s kapacitou baterie 4 000 mAh, výkonným procesorem, 6,59palcovým FullView displejem, kvalitním trojitým fotoaparátem a zády z duálního 3D zakřiveného skla, což telefonu propůjčuje elegantní a nadčasový vzhled. Smartphone pohání procesor Kirin 810 a v základní konfiguraci poskytuje 6 GB RAM a 256 GB úložiště. Telefon vydrží až 10 hodin nepřetržitého hraní her/sledování filmů, nebo 100 hodin přehrávání hudby. Nemusíte se ale bát jeho přehřátí, disponuje tzv. Liquid Cooling systémem, který zajišťuje rychlý a efektivní odvod tepla z telefonu.

Honor 9X Pro

Vybavený je také trojitým fotoaparátem na zadní straně s rozlišením 48 + 8 + 2 Mpx. Při natáčení je k dispozici stabilizace videa za chodu a za horších světelných podmínek. Na přední straně je vyskakovací Pop-Up kamera s 16 Mpx. Vysouvá se z vrchní části zařízení a disponuje inteligentní detekcí pádu.

MagicWatch 2 42 mm

Chytré hodinky MagicWatch 2 jsou zase skvělým pomocníkem při cvičení. Vybere si z celkem 15 indoor a outdoor fitness režimů a také 13 běžeckých kurzů s hlasovým naváděním v reálném čase. Honor Magic Watch 2 jsou také navrženy pro všechny milovníky vodních sportů, kteří chtějí sledovat každý pohyb ve vodě. Zvládnou potápění až do hloubky 50 m. Hodinky jsou zpracované z lehké a příjemné nerezové oceli 316L, která se běžně používá jako materiál v leteckém průmyslu, takže se nemusíte obávat, že by se při aktivitách poškrábaly.

Tyto skvostné kousky nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže .

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Honor.

Soutěž probíhá od 10. 8. 2020 18:00 hod. do 16. 8. 2020 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!