Hodinky s působivou výdrží? Nové Honor Watch 5 se vám zalíbí

Aktualizováno o fotografie z veletrhu
6
Hodinky s působivou výdrží? Nové Honor Watch 5 se vám zalíbí
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nový model ej příjemně tenký a s 35gramovou hmotností i lehký
  • Nabízí velký AMOLED displej
  • Výdrž se díky moderní baterii může vyšplhat na 15 dní

Honor si na letošní veletrh IFA 2024 přivezl i zbrusu nové hodinky zvané Watch 5. Na první pohled se jedná o velice stylové hodinky s oblými tvary. Líbit se uživatelům bude velký 1,85" AMOLED displej s malými okraji, který láká dostatečným jasem zaručujícím dobrou čitelnost uvnitř i venku.

Každého uživatele pak potěší konstrukce hodinek, která je tenká pouze 11 milimetrů a především lehká, a to jen 35 gramů. Hodinky samozřejmě dokáží podrobně sledovat váš celkový stav či sportovní aktivity. Poslouží i jako prodloužená ruka chytrého telefonu. V jejich souvislosti se sluší zmínit, že nechybí GPS pro přesné měření tras při běhu či dalších aktivitách. Prostředí hodinek má vynikat přehledností a snadným ovládáním. To je svěřeno nejen do rukou již zmíněného displeje, ale využít lze i otočné korunky na pravém boku. Na těle se nachází mikrofon i hlasitý reproduktor, což značí jediné – s hodinkami budete moci i telefonovat.

Honor Watch 5

Značný důraz Honor klade na výdrž. Model Watch 5 je osazen křemíkovo-uhlíkovou baterií o kapacitě 480 mAh, která se má pochlubit až 15denní výdrží. Baterie je poháněna technologií Turbo X Smart Power Management, která zajišťuje efektivní využití energie.

Zbrusu nové chytré hodinky Honor Watch 5 se budou prodávat i na českém trhu. Výrobce oznámil, že prodej bude zahájen v průběhu 4. čtvrtletí roku 2024. Cena bude odtajněna později.

Diskuze ke článku
Jiří Čech
Pokud s nima nejde platit, tak se mi nezalíbí.. :-D Má to dnes být povinnost u chytrých hodinek, které stojí několik tisíc. I kdyby tam byl pasivní čip jak třeba v prstenu Niceboy One. Je to hloupý prsten a jde s ním platit. Proč to nedají třeba sem? Takto musím koupit hodinky Samsung, Xiaomi.......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze