Vyhrajte špičkový Huawei Nova 5T a chytré hodinky Watch GT2

Vyhrajte špičkový Huawei Nova 5T a chytré hodinky Watch GT2
  • Další velká vánoční soutěž mobilenet.cz je tu!
  • Dnes máte možnost vyhrát špičkovou novinku, Huawei Nova 5T a k tomu chytré hodinky Watch GT2
  • Stačí zodpovědět dvě otázky a mít štěstí při losování

Další velká vánoční soutěž je tu! Tentokrát hrajeme o skvělý balíček, kromě Huawei Nova 5T získá výherce i špičkové hodinky Watch GT2!

Oslnivé barvy, ohromující textura a odrazy světla. Huawei Nova 5T navozuje pocit neomezeného prostoru. Čistý povrch a jedinečná textura zvýrazňují hru světla a stínu, které na rovném povrchu vytváří surrealistický a fantastický 3D efekt více vrstev. Za zmínku rozhodně stojí 6,26palcový displej s pouze malým průstřelem. Budoucí uživatel bude plně spokojen s výkonem, který zajišťuje procesor Kirin 980, 6GB operační paměť a 128GB úložný prostor, navrch s podporou paměťových karet.

Huawei nova 5T

Největší důraz je kladen na sestavu čtyř zadních fotoaparátů. Hlavní 48Mpx snímač je doplněn o 16Mpx ultra širokoúhlý objektiv, 2Mpx makro kameru a 2Mpx snímač pro hloubku ostrosti. Baterii díky podpoře rychlého 22,5W nabíjení dobijete na 50 % dobijete za pouhých 30 minut.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, navíc s chytrými hodinkami Watch GT2, díky kterým vytvoříte perfektní dvojici. .

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Huawei.

Soutěž probíhá od 11. 12. 2019 20:00 hod. do 16. 11. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!