Základní neomezený tarif od T-Mobilu lze pořídit výhodněji. Ukážeme jak

4
Základní neomezený tarif od T-Mobilu lze pořídit výhodněji. Ukážeme jak
  • T-Mobile představil svoje inovované tarify jako první, výrazně mu ale nyní konkuruje Vodafone
  • U T-Mobile mohou zákazníci získat tarif Mobil S za 499 Kč
  • Jde to ale i výhodněji – sice za stejnou cenu, ale s neomezenými SMS
  • K nabídce se dostanete pomocí speciálního odkazu v článku

T-Mobile představil nové tarify z rodiny Mobil teprve před pár týdny, už nyní se však nejlevnější „neomezený“ tarif dočkal mírné úpravy. Tedy ne veřejně, přesto se na tarif může podívat každý, kdo má odkaz.

Změny se týkají základního neomezeného tarifu Mobil S, který je v e-shopu standardně k dostání za 499 Kč. Tarif obsahuje neomezené volání a 500 MB dat, SMS ale od základu neomezené nejsou, a to ani do vlastní sítě. Aby T-Mobile tarif trochu vylepšil a srovnal krok s konkurencí, přidal k tarifu Mobil S za stejnou cenu také neomezené SMS do všech sítí. Pokud byste neomezené SMS chtěli také u standardní nabídky v ceníku, připlatíte si 200 Kč.

Mobil S Mobil S e-shop nabídka
Volání neomezeně do všech sítí neomezeně do všech sítí
SMS 1,50 Kč neomezeně do všech sítí
MMS 4,90 Kč 4,90 Kč
Data základ 0,5 GB 0,5 GB
Větší objem dat? ano, až 4,5 GB + 399 Kč ano, až 4,5 GB + 399 Kč
Cena 499 Kč 499 Kč
Závazek 24 měsíců 24 měsíců

Pokud o tarif Mobil S s neomezenými SMS zájem máte, je důležité splnit několik podmínek. Tarif lze pořídit pouze on-line skrze e-shop a speciální odkaz. Dále je nutné počítat s úvazkem na 24 měsíců, což je ale standardní nabídka i u tarifu Mobil S bez neomezených SMS zpráv. Nabídku je navíc možné uplatnit pouze při nákupu nového tarifu, při prodloužení smlouvy a při přechodu od jiného operátora k T-Mobile. Bez úvazku se tedy k tarifu dostat nelze. Je možné, že časem T-Mobile tento vylepšený tarif vypustí i mezi širokou veřejnost, jisté to ale není.

T-Mobile Mobil S e-shop nabídka

Jinak se tarify Mobil S a Mobil S exkluzivně v e-shopu nijak neliší. U obou lze dokoupit data navíc (základ tvoří 500 MB dat, za 399 Kč měsíčně navíc však můžete mít až 4,5 GB). MMS vyjde shodně na 4,90 Kč. Surfovat lze rychlostí až 42 Mb/s, po vyčerpání datového limitu se internet zastaví, zpomalený internet již u T-Mobile nefunguje a v případě vyčerpání balíčku a potřeby internetu vás čeká dokoupení. Jednorázový balíček s objemem dat 60 MB vyjde na 29 Kč, 220 MB stojí 100 Kč. Tarif je možné pořídit skrze e-shop až do 30. 6. 2017.. Podrobnosti naleznete na stránce T-Mobile, výhodou je i sleva na další služby (např. pevný internet na doma).

Zdroje: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
BuP
Toto měl T-Mobile už min. před třemi týdny na standardní stráce https://www.t-mobile.cz/tarify s informací, ža tarf Mobil S s vylepšenými parametry (neom. SMS zdarma) lze pořídit jen na e-shopu a nabídka platí do 30.6.2017. Snaží se z ho*na udělat bůh ví co a přesunuli to pod odkaz https://www.t-mobile.cz/exkluzivni-nabidka. TRAPÁCI!
Roman Voslář
Tarif ovšem dají jen při prodloužení smlouvy, nebo přechodu od jiného operátora. Jinak jsou sms placené
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Nadpis jak z bulváru a obsah k ničemu. Nic převratného. Opět nám operátoři serou na hlavu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze