T-Mobile vylepšuje datový tarif. K 10 GB nyní přidává i volné SMS a minuty

17
T-Mobile vylepšuje datový tarif. K 10 GB nyní přidává i volné SMS a minuty
  • T-Mobile opět vylepšuje tarify
  • Mobil DATA nově kromě 10 GB dat nabídne i 100 SMS a 100 minut volání
  • Volné jednotky lze čerpat do jakékoliv sítě, cena tarifu zůstává nezměněna (499 Kč)
  • Akce platí do poloviny července a pouze skrze e-shop

Nedávno T-Mobile vylepšil svůj „základní“ neomezený tarif za 499 Kč, do kterého přidal také neomezené SMS do ostatních sítí. Případný zájemce ale musel oželet slevu na telefon ve výši tisíc korun. Příplatek za neomezené SMS však v případě běžné nabídky činí 200 Kč měsíčně, během dvouletého úvazku tedy zákazník „ušetří “ 2 400 Kč.

Nyní T-Mobile vylepšil také svůj datový tarif Mobil DATA s 10GB datovým balíčkem za 499 Kč měsíčně. V něm běžně nejsou volné jednotky, přičemž SMS vyjde na 1,50 Kč a minuta volání na 3,50 Kč. Operátor jej však nyní při udržení stejné ceny obohatil o balíček 100 SMS a 100 minut volání, které lze využít do všech sítí. Zájemce opět přijde o slevu na nákup nového zařízení v hodnotě tisíc korun.

Tarifní zvýhodnění vzniklo ve spolupráci T-Mobile a britské kapely Gorillaz. U této příležitosti vznikla i speciální aplikace, která převádí růžovou (magentovou) barvu na speciální obsah, kupříkladu animované postavy a videa.

T-Mobile

Akce je časově omezená, začala dnes a trvá až do 14. července. Nákup tarifu lze zařídit pouze pomocí e-shopu na speciální stránce.

Zdroje: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
Míra
První tarif, pro toho kdo využije takové množství dat, který je cenově rozumný.
Rash-182
Naprostý souhlas, tohle už se dá považovat za velmi slušnou a solidní nabídku, i když by tomu slušela cena ještě o 100kc míň.
Míša
Normálně zírám, poprvý, co se mi zde za plnou cenu i líbí.
Tatu
To už je slušná nabídka. Hodně dat, plus něco neomez. volání a sms, to mi v nabídce chybělo. Jsem zvědavý co na to zbylí dva mamlasové.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze