Twist má SIMku pro příležitostné „dataře“. Zaplatí 10 Kč za 100 MB

10
Twist má SIMku pro příležitostné „dataře“. Zaplatí 10 Kč za 100 MB
  • T-Mobile nabízí novou Twist SIM kartu pro příležitostnou práci na internetu
  • Během dne vám SIM karta umožní stáhnout 100 MB dat za maximálně 10 Kč
  • Během jednoho dne lze využít data jen jednou, platnost balíčku je od půlnoci do 23:59 hodin daného dne

T-Mobile do své nabídky předplacených karet zařazuje novou limitovanou edici Twist karty „Plaťte jen za data, která spořádáte“. Řešení je určeno pro všechny, kteří chtějí mít jistotu přístupu k internetu vždy, když ho potřebují, a zároveň chtějí mít kontrolu nad svými výdaji. Princip je jednoduchý – zákazník platí pouze za data, která využije, a to jen do maximální výše útraty 10 Kč na den. Za tuto částku může přitom prosurfovat až 100 MB dat. Pokud některý den zákazník nedatuje vůbec, neplatí za data nic. Platnost balíčku vždy začíná od půlnoci.

Operátor toto jednoduché řešení spustil pro své stávající zákazníky již na konci listopadu a nyní se rozhodl nabídnout ho ve formě limitované Twist karty i těm novým. Standardně si zákazníci kupují určitý objem dat v balíčku, který postupně spotřebovávají. S novou Twist kartou jde o speciální způsob účtování.

Princip fungování

  • data se čerpají stylem 1 Kč za 1 MB (90 MB tedy dostanete od operátora „zdarma“, za 10 MB zaplatíte stejně jako za 100 MB)
  • maximálně lze za jeden den vyčerpat 100 MB za 10 Kč, vícenásobné obnovení během jednoho dne není možné
  • platnost balíčku je od půlnoci do 23:59 hodin daného dne
  • pokud zákazník internet nevyužije, nezaplatí nic
  • akce zohledňuje neomezené volání do T-Mobilu na 4 týdny zdarma, poté za 149 Kč/4 týdny

„Zákazníci oceňují, že mají možnost příležitostně datovat, aniž by si museli pořizovat balíček,“ potvrzuje jednu z hlavních výhod karty Juraj Bóna, ředitel Komerční divize Česká republika, a doplňuje: „Líbí se jim také férovost, kdy platí pouze za data, která využívají, a nic navíc. Zároveň se nemusí bát, že utratí příliš, protože díky maximální garanci útraty neutratí za den více než 10 korun.“

Twist karta také zahrnuje neomezené volání na čísla značky T-Mobile na první 4 týdny zdarma, následně za 149 Kč vždy na 4 týdny. Pokud zákazníkovi řešení nebude vyhovovat, může si ho kdykoli vypnout odesláním bezplatné SMS ve tvaru VOLANI4TYDNY D na číslo 4603. Karta je nabita počátečním kreditem v hodnotě 200 Kč a její běžná prodejní cena je 200 Kč.

Bez balíčků se Twist karta příliš nevyplatí. Volání do všech sítí vyjde na 3,9 Kč za minutu, SMS poté na 1,90 Kč. MMS do všech sítí vyjde na 4,90 Kč.

Diskuze ke článku
Petr
Tak to je masakr,delaji si asi srandu.
q2
Zákazníci si to velice pochvalují... hahaha :D
Harper
Takze vlk se nazral a koza zustala cela.
Cena za Gb je stale stejne draha jako dosud.
Ale tupi lide skoci na vidinu deseti korun.
Eedx
Heee, coze? Kdo si tohleto koupi? K nicemu, kdyby zlevnili misto toho radsi balicky, at nejsme jedni z tech co maji data nejdrazsi v Evrope, tak by to bylo o mnoho lepsi. Ale ne, to jim radsi nabidneme tenhle smesny balicek a on si sve ovce stejne najde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze