Zahrajte si Temple Run 2, nové pokračování nekonečného běhu

1

Na App Store se objevil další díl hry Temple Run. Jedná se o žánr hry, ve které musíte vydržet co nejdéle běžet. Tato hra se stala legendou, společně s Angry Birds to byly svého času nejpopulárnější hry pro iOS. Přináší druhý díl nějaká vylepšení? Vyjde i pro Android?

Hry vypadá na první pohled velmi podobně jako první díl, stále vás honí jakási velká opice, ostatně na osvědčeném konceptu není moc co měnit. Znatelně se ale vylepšila grafika, prostředí je mnohem rozmanitější, není už tak jednotvárné jako v prvním díle. Neběháte už jen po rovných pravoúhlých cestách, nově jsou plné zatáček a převýšení. Kromě běhu se občas "svezete" i na laně či na důlním vozíku.

Vybrat si můžete mezi čtyřmi různými postavami, každá má nějakou unikátní schopnost. Zpočátku je dostupná postava pouze jedna, ostatní si můžete odemknout za mince, které si vyděláte během.

Tip: Temple Run: konečně i pro Android, stahujte zdarma

Stejně jako první díl, i Temple Run je ke stažení zdarma. Autoři se snaží vydělat na in-game nákupech. Pokud se vám zdá zdlouhavé si vydělat peníze běháním, máte možnost si koupit mince za reálné peníze, s nimi pak vylepšujete vašeho hráče. Hra vyšla zatím exkluzivně jen pro iOS, ale verze pro Android bychom se prý měli dočkat už příští týden. Jedná se o univerzální aplikaci, běží jak na iPadu, tak i na iPhonu.

Stáhnout Temple Run 2 z App Store

Zdroje: toucharcade.com