Vyšel Carmageddon pro iOS, dnes si ho můžete stáhnout zdarma

1

Předělávky starších her pro mobilní telefony a tablety slaví vždy většinou úspěch. Stejně tomu bude i v případě hry Carmageddon, kterou znají hlavně starší hráči. Jde o závodní hru, vyznačující se nesmírnou brutalitou, kterou si nyní můžete zahrát na iPhonu nebo iPadu. A pouze dnes zdarma.

Pamatujete si ještě na hru Carmageddon? Šlo o závodní hru, která byla proslulá svou brutalitou, zcela běžně jste v ní sráželi chodce, za patřičného doprovodu rozstřikující se krve. Byla zakázána v mnoha zemích, pokud někde zrovna zakázána nebyla, museli autoři přebarvit krev na zeleno a tvrdit vám, že chodci jsou zombies. Mezi hráči však byla nesmírně populární a ze své popularity chce těžit i nadále. Vývojáři ze Stainless Games Ltd, kteří jsou autory i originálního Carmageddonu, se rozhodli vydat tuto hru i pro iOS.

O přípravě hry Carmageddon pro iOS jsme vás informovali už v červnu. Původně bylo vydání naplánováno na léto, dočkali jsme se ale až nyní. Vývojáři dodrželi svůj slib a prvních 24 hodin po vydání si ji můžete stáhnout zdarma, poté bude placená.

A co všechno hra obsahuje? Dočkáte se vylepšené grafiky, 28 protivníků, 11 rozlehlých prostředí a režimu kariéry s 36 brutálními závody. Celkem si budete moci zajezdit ve 30 vozidlech, které postupně budete odemykat. Ve hře najdete i jeden in-game nákup, kterým odemknete všechny vozidla a všechny tratě.

Tolik ve stručnosti o hře Carmageddon, podrobnou recenzi pro vás právě připravujeme. Těšit se na ni můžete už tuto sobotu. Pokud chcete ušetřit, tak neváhejte a stahujte, dnes máte Carmageddon zdarma, zítra už za peníze.

Stáhnout hru Carmageddon z App Store