XCOM: Enemy Unknown míří na iOS, očekávejte ho v létě

XCOM: Enemy Unknown je předělávka legendární kultovní strategicné hry UFO: Enemy Unknown. Nyní míří tato nově zpracovaná strategie i na iPhony a iPady, těšit se na ni můžete už toto léto. Přinese stejný herní zážitek jako na PC a konzolích.

XCOM: Enemy Unknown od společnosti 2K Games pro iOS bude podle slov vývojářů plnohodnotný a přímý port této konzolové a PC hry, nemusíme se bát, že by to byla nějaká omezená verze jen s částečnou funkčností. Tomu ale bude odpovídat i cena, rozhodně nečekejte, že půjde o hru za dolar, cena by se mohla pohybovat někde mezi 10 a 20 dolary. Otázkou je, jak se autoři vypořádají s velikostí hry, pokud slibují identický herní zážitek jako na PC a konzolích, tam má hra totiž kolem 15 GB. Tolik místa ve svém iPhonu nebo iPadu by byl schopen obětovat kvůli jedné hře pouze její skalní přívrženec.

Pokud vývoj půjde stejným tempem jako doposud, pak se hra na App Store objeví už toto léto. Nebude sice obsahovat přídavný Slingshot pack, v ceně ale získáte Elite Soldier pack.

Máte rádi hru XCOM: Enemy Unknown natolik, abyste si ji pořídili do iPhonu nebo iPadu? Jakou maximální částku jste za ni ochotni dát a kolik by maximálně musela zabírat místa?

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze