Zahrajte si fotbal přímo uvnitř Facebook Messengeru

Komunikační platforma Messenger od Facebooku nabízí další skrytou hru. Po šachách a basketbalu přichází spolu s Eurem 2016 i fotbal, který se postará o zábavu přímo uvnitř aplikace.

V březnu tohoto roku se v Messengeru objevila hra basketbal, ve které bylo vaším cílem přesně střílet na koš a dosáhnout co největšího počtu bodů, které se pak zobrazily v daném chatu.

Facebook Messenger

Nyní přichází Facebook s další skrytou hrou, kterou je tentokrát fotbal k příležitosti Eura 2016. Stejně jako tomu bylo u basketbalu, musíte hru odemknout pomocí emotikony, tentokráte fotbalového míče, kterou odešlete. Hra samotná pochopitelně funguje jinak. Chcete-li získat potřebné body, je třeba klepnout na míč a udržet ho ve vzduchu. Čím vícekrát na něj klepnete, tím déle se míč udrží ve vzduchu a tím více bodů získáte.

TIP: Mobilní aplikací roku je Můj Vodafone, bodovala i aplikace Záchranka

Jak je vidno, Facebook našel nový způsob používání emotikon. To dotvrzuje i využití samotných emotikon ve hře, kde vás po upuštění míče čeká příval smutných smajlíků. Hra momentálně nemusí být přístupná pro všechny uživatele.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: fonearena.com, theguardian.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze